Η Zoë Kravitz επιλέγει OMEGA

Zoë Kravitz Omega watches

Η πολυτάλαντη Zoë Kravitz γίνεται μέλος της εντυπωσιακής παράταξης γυναικών που έχουν επιλέξει να φοράνε OMEGA.

Μια καλλιτέχνης που ξεχωρίζει στον κόσμο του θεάματος, η Zoë Kravitz έχει κερδίσει το κοινό μέσα από μία ποικιλία καταξιωμένων κινηματογραφικών ταινιών κι αξιοσημείωτων ανεξάρτητων παραγωγών. Η ηθοποιός, σκηνοθέτης, μοντέλο και παραγωγός ξεχωρίζει για το νεανικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση στιλ της και η OMEGA είναι ενθουσιασμένη που την υποδέχεται στον κόσμο της.

Η Zoë Kravitz έχει διακριθεί σε πολύ επιτυχημένες σειρές όπως το The Batman, Mad Max and the Fantastic Beasts καθώς και η πολυβραβευμένη με EMMY® τηλεοπτική σειρά Big Little Lies. Νωρίς στο ξεκίνημα ακόμη της πολυτάλαντης καριέρας της, το Variety την κατέταξε ανάμεσα στις «10 Ηθοποιούς που πρέπει να δείτε», ενώ το Forbes την πρόβαλε στην πολυπόθητη λίστα των «30 Under 30». Σε συνέχεια του ρόλου της ως πρωταγωνίστρια αλλά και Παραγωγού στην προσαρμογή της σειράς High Fidelity for Hulu, η Kravitz πρωταγωνίστησε ως Catwoman στη φετινή ταινία The Batman του Matt Reeves και της Warner Bros. Επίσης φέτος, η Zoë Kravitz έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την κινηματογραφική ταινία, Pussy Island.

OMEGA 131.10.28.60.60.002 1 result

Όταν ερωτήθηκε για αυτή τη νέα συνεργασία η Kravitz εξέφρασε το θαυμασμό της για την πρωτοπόρο Ελβετική μάρκα.

“Μου αρέσει πολύ το περιπετειώδες πνεύμα της OMEGA. Αυτή η συνεχής ανησυχία της να δοκιμάζει καινούργια πράγματα ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα αλλά πάντα χωρίς να θυσιάζει την ακεραιότητα της Μάρκας. Είναι κάτι σπάνιο και είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που έγινα μέλος αυτής της οικογένειας”.

“Η προσέγγιση της OMEGA στη γυναικεία ωρολογοποιία είναι να δημιουργεί κάτι αψεγάδιαστο και ακριβές. Όμορφο φυσικά αλλά και πολλά περισσότερα από, απλώς, ένα αξεσουάρ. Αυτή είναι μια θέση της εταιρίας που την ξεχωρίζει και είναι τιμή μου να φοράω αυτά τα υπέροχα ρολόγια”.

OMEGA 131.10.28.60.60.002 result

Φυσικά τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο Πρόεδρος και CEO της OMEGA, ο κύριος Raynald Aeschlimann αποκάλεσε τη Zoë Kravitz “μια εξαιρετικά ταλαντούχα γυναίκα με αξιοθαύμαστο δυναμισμό και αποφασιστικότητα να επιτύχει με τους δικούς της όρους” και περιέγραψε τη νέα συνεργασία ως “η επόμενη συναρπαστική κίνηση που οδηγείται από τη δέσμευσή μας να προσεγγίσουμε την αναδυόμενη επόμενη γενιά που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας”.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design