To νέο Omega - Nekton Seamaster Diver 300M

Το καλοκαίρι του 2020 η OMEGA παρουσίασε το Seamaster Diver 300M Nekton Edition: ένα καταδυτικό ρολόι με αποστολή τη διάσωση των θαλασσών. 

Σήμερα αυτό το Diver διατίθεται στην Ελληνική αγορά και στην Κύπρο, μέσα από όλο το δίκτυο των Συνεργατών OMEGA. Συμβαδίζοντας με τη δέσμευσή της να εξασφαλίζει χρόνο για τον πλανήτη, η OMEGA είναι υπερήφανος συνεργάτης της Nekton, ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που εργάζεται ειδικά για την προστασία των ωκεανών. Κάθε αποστολή συνδυάζει υπερσύγχρονη τεχνολογία με μια εμπνευσμένη δέσμευση προς το κοινό καλό. Αυτή είναι και μια προσέγγιση που έχει κατακτήσει το θαυμασμό του Προέδρου και CEO της OMEGA, του κυρίου Raynald Aeschlimann, ο οποίος έχει εντοπίσει τις εμφανείς παράλληλες πορείες μεταξύ της Nekton και της εταιρίας ρολογιών της οποίας ηγείται.

Το OMEGA Diver 300M είναι το πιο κατάλληλο ρολόι για να εκπροσωπήσει αυτή τη συνεργασία. Το διάσημο Seamaster έχει διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στην ιστορία της OMEGA με τους ωκεανούς. Μια κληρονομιά που έχει αναγνωριστεί από την ομάδα της Nekton, η οποία μάλιστα μετονόμασε την υποβρύχια έρευνά της Seamaster 2, προς τιμήν του σκάφους που κυβερνούσε ο αείμνηστος Sir. Peter Blake. Ο θρυλικός πολυταξιδεμένος ιστιοπλόος ήταν ένας παθιασμένος υποστηρικτής της προστασίας των ωκεανών και πολύ κοντινός φίλος της OMEGA.

omeganekton1

Η έκδοση Nekton διαθέτει ένα καντράν από κεραμικό [ZrO2] με laser χάραξη, ματ φινίρισμα με γυαλισμένα, εσωτερικής χάραξης, ανάγλυφα κύματα νερού και στεφάνη που περιστρέφεται σε οποιαδήποτε φορά, από τιτάνιο βαθμού 5 με χαραγμένη από την εσωτερική της πλευρά την καταδυτική κλίμακα. Προς τιμήν του ιδρύματος, στην προσαρμοσμένη πίσω όψη του καντράν έχει αποτυπωθεί το σχήμα του υποβρύχιου σκάφους Nekton κι έχει χαραχθεί το NAIADLOCK, το DIVER 300M και η ανθεκτικότητα του ρολογιού στο νερό.

Η έκδοση Nekton, «κινείται» με το Master Chronometer Calibre 8806 που έχει ειδικό πολυτελές φινίρισμα, τα κύματα της Γενεύης με αραβουργήματα καθώς και τον ρότορα και τις γέφυρες με επίχρισμα ροδίου. Πιστοποιημένο από τη METAS έχει αντίσταση σε μαγνητικά πεδία έως 15,000 gauss. Υπάρχουν δύο μοντέλα διαθέσιμα. Ένα με προσαρμοσμένο μαύρο λουράκι από καουτσούκ με γυαλισμένη-ματ μπούκλα για να ταιριάζει με το μαύρο κεραμικό καντράν. Και το άλλο, με ατσάλινο μπρασελέ για να δίνει στο Diver έναν πιο επίσημο αέρα.

omeganekton2

Το OMEGA Seamaster Nekton Edition με τον πιστοποιημένο Master Chronometer μηχανισμό, είναι ένας εκλεπτυσμένος τρόπος για να υποστηριχθεί ένας πολύ αξιόλογος σκοπός. Η αγορά αυτού του ρολογιού παίζει έναν πραγματικά σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια προστασία των ωκεανών.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design