Η παρουσίαση της νέας συλλογής Seamaster Diver 300M της OMEGA στην Αθήνα

Την νέα συλλογή Seamaster Diver 300M παρουσίασε η εταιρεία OMEGA σε μια ξεχωριστή εκδήλωση το απόγευμα τις Παρασκευής 16 Νοεμβρίου.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό, αθλητικό και δημοσιογραφικό κόσμο, είχαν την δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα ανανεωμένα μοντέλα της εμβληματικής συλλογής, στον όμορφα, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, Private Area του Moorings στη Μαρίνα Βουλιαγμένης. Απολαμβάνοντας jazz μελωδίες και μοναδικές γεύσεις με άρωμα θάλασσας, όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και μηχανισμό του αγαπημένου ρολογιού του James Bond.

OMEGA Seamaster Diver2

Οι Ολυμπιονίκες Ιστιοπλόοι κ. Παναγιώτης Μάντης και κ. Παύλος Καγιαλής, κα. Έλενα Φακίνου, Εμπορική Διευθύντρια της OMEGA στην Ελλάδα

Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια κυκλοφορίας, το Seamaster Diver 300M επανασυστήνεται στο κοινό. Αποτελεί ένα αυθεντικό μοντέλο καταδύσεων, που μπορεί να συντροφεύει με ασφάλεια και ακρίβεια επαγγελματίες και ερασιτέχνες του βυθού στις υποβρύχιες εξορμήσεις τους. Ταυτόχρονα, αποτελεί την τέλεια επιλογή και για επίσημες περιστάσεις. Η νέα συλλογή που διαθέτει μεγαλύτερη διάμετρο κάσας, 42 mm, περιλαμβάνει 14 μοναδικά μοντέλα: τα 6 είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και τα 8 συνδυάζουν ανοξείδωτο ατσάλι με χρυσό 18K.

OMEGA Seamaster Diver3
Κώστας Σπαθής, Μαρίνα Βερνίκου

Το κάθε νέο ρολόι Diver 300M είναι εξοπλισμένο με τον μηχανισμό Master Chronometer Calibre 8800, έχοντας περάσει αυστηρούς ελέγχους που ορίζονται από το METAS, ανεβάζοντας αυτομάτως τη συλλογή σε ένα υψηλότερο επίπεδο ακριβείας, απόδοσης και αντίστασης στον μαγνητισμό. Τέλος, το κάθε μοντέλο διατίθεται είτε με το κλασικό, εμβληματικό μεταλλικό μπρασελέ, είτε με ενσωματωμένο μαύρο ή μπλε λουρί από καουτσούκ.

OMEGA Seamaster Diver4
Έλενα Φακίνου, Εμπορική Διευθύντρια της OMEGA στην Ελλάδα, Στέλιος Παρλιάρος

Να θυμίσουμε ότι το πρωτότυπο μοντέλο σηματοδότησε την θριαμβευτική επιστροφή της OMEGA στον κόσμο των καταδυτικών ρολογιών και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μακροχρόνια συνεργασία της Μάρκας με τον James Bond.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Η Rolex παρουσιάζει τα νέα μοντέλα για το 2024

Οι νέες δημιουργίες της Rolex παρουσιάστηκαν στην έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας «Watches and Wonders 2024» στη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design