OMEGA Seamaster Planet Ocean PyeongChang 2018

Δημιουργημένο για να σηματοδοτήσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων PyeongChang το 2018. 

To Seamaster Planet Ocean "PyeongChang 2018" είναι εγγυημένο ότι θα λειτουργεί με την παγκοσμίου κλάσης ακρίβεια για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το πέρας αυτού του σημαντικού γεγονότος.Δεν είναι μόνο ένα αισθητικά εντυπωσιακό, συλλεκτικό ρολόι, 2018 κομματιών, με έντονο μπλε και κόκκινο χρώμα (τα χρώματα της Κορεάτικης σημαίας), είναι επίσης ένα τεχνολογικό θαύμα.

Με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτει ένα γυαλιστερό μπλε κεραμικό καντράν με επιροδιωμένες ενδείξεις, επικαλυμμένες με λευκή Super-LumiNova που εκπέμπουν μια μπλε λάμψη. Τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν και οι δείκτες ωρών και λεπτών. Ο δείκτης λεπτών, όπως και η τελεία στη στεφάνη, εκπέμπουν μια πράσινη λάμψη. aseam1

Η μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη καταδυτική στεφάνη είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι η πρώτη στεφάνη στον κόσμο από μπλε γυαλιστερό κεραμικό υλικό με καταδυτική κλίμακα από καουτσούκ και OMEGA Liquidmetal®, που διαθέτει κόκκινο καουτσούκ στα πρώτα 15 λεπτά. Το υλικό OMEGA Liquidmetal® έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στη κλίμακα των λεπτών και στη τελεία στη θέση ώρας 12.

Ακριβώς δεξιά από το παράθυρο ημερομηνίας, που έχει τοποθετηθεί στη θέση ώρας 3, βρίσκεται η βιδωτή κορώνα με το λογότυπο της OMEGA. Η βαλβίδα διαφυγής ηλίου που βρίσκεται στη θέση ώρας 10, αναγράφει "He" ανάγλυφα.

Προστατεύοντας την μπροστινή όψη του ρολογιού υπάρχει ένα θολωτό, ανθεκτικό στις γρατζουνιές, κρύσταλλο σαπφείρου με ειδική επεξεργασία για τις αντανακλάσεις και από τις 2 πλευρές, ενώ το νέο βιδωτό πίσω καπάκι με alveol μοτίβο, έχει χαραγμένες τις λέξεις “PLANET OCEAN” και “LIMITED EDITION” με μπλε χρώμα, καθώς και τον αριθμό συλλεκτικής έκδοσης του ρολογιού. Στο πίσω καπάκι από κρύσταλλο σαπφείρου βρίσκονται οι λέξεις "PyeongChang 2018" και το λογότυπο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

aseam2

Ο μηχανισμός του ρολογιού είναι ο OMEGA Co-Axial Master Chronometer 8900. Ως Master Χρονόμετρο, το ρολόι αυτό έχει περάσει από το υψηλότερο επίπεδο ελέγχου στη βιομηχανία της Ωρολογοποιίας έχοντας δοκιμαστεί με 8 αυστηρούς ελέγχους για περισσότερες από 10 ημέρες, από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (METAS).

Το ρολόι ολοκληρώνεται με ένα μπλε λουρί από καουτσούκ με μπλε-κόκκινη επένδυση από καουτσούκ και προσφέρεται σε ένα ειδικό κουτί, στο οποίο περιλαμβάνεται ένα επιπλέον μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι.
Το ειδικό εργαλείο, που επίσης περιλαμβάνεται στο κουτί, επιτρέπει στον κάτοχο του ρολογιού να αλλάξει την εμφάνιση του ρολογιού γρήγορα και εύκολα.
Το ύψιστο ρολόι για συλλέκτες, Seamaster Planet Ocean "PyeongChang 2018", τιμάει ένα μεγάλο παγκόσμιο γεγονός με το αυθεντικό OMEGA στυλ.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style