Νέα signature coctail list από το Blends

Με ολοκαίνουργιες προτάσεις εμπνευσμένων cocktails υποδέχεται το all day café bar restaurant Blends την χειμερινή περίοδο.

Στη νέα signature cocktail list του Blends, τα homemade infusions, τα έντονα αρώματα και τα εκλεκτά αποστάγματα είναι κυρίαρχα στοιχεία που έχουν επιλεχθεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις γαστρονομίας και τεχνικές στον χώρο του bartending.

Blends coctails 04

Μεσογειακές, φρουτώδεις και πικάντικες γεύσεις δημιουργούν μια μοναδική νέα πρόκληση για όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι ξεχωριστό, ενώ ο νέος κατάλογος του Blends περιλαμβάνει γευστικές σύνθετες επιλογές για όλα τα γούστα.Υπέροχες επιλογές για τους λάτρεις όλων των ποτών, ουίσκι, ρούμι, βότκα, λικέρ. 

Blends coctails 02
Το all day café bar restaurant παραμένει πιστό στην φιλοσοφία “see, feel, taste, smell & listen”, εξελίσσοντας το παιχνίδι της ανάμειξης και ανάδειξης των αισθήσεων ακόμα περισσότερo. Και φυσικά όλα αυτά μπορείτε να τα συνδοιάσετε με μοναδικές γευστικές επιλογές από του πλούσιο μενου του καταστήματος. Καθ’ όλη την διάρκεια μάλιστα της εβδομάδας θα σας περιμένουν μουσικά concept-events.

Blends coctails 03

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style