Ο όμιλος Διβάνη σκορπά την μαγεία των Χριστουγέννων

Παραμυθένια Χριστούγεννα και μαγική Πρωτοχρονιά υπόσχεται ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη με το Χριστουγεννιάτικο μενού εκδηλώσεων.

Divani Caravel 

Το ξενοδοχείο Divani Caravel, από 1η Δεκεμβρίου, σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων, στο ολοκαίνουριο JuJu Bar & Restaurant, με signature Festive Cocktails & Bites. Εμπνευσμένα cocktails, με έντονα αρώματα και εκλεκτά αποστάγματα, συνοδευόμενα από γευστικά Bar Bites, αποτελούν την τέλεια αφορμή για γιορτινές,pre Christmas συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες.

Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το JuJu Bar & Restaurant θα σας υποδεχτεί σε ένα trendy party όπου οι μουσικές επιλογές του DJ μας, μαζί με την συνοδεία σαξοφώνου είναι σίγουρο ότι θα σας ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Επιλέξτε ανάμεσα στο μοντέρνο μενού που έχει ετοιμάσει ο σεφ μας ή απολαύστε τα signature cocktails μας με μοναδικά Bar Bites. Το JuJu Bar & Restaurant, υπόσχεται να σας χαρίσει κορυφαίες εμπειρίες φαγητού και ψυχαγωγίας, σε ένα δικό του μαγικό σύμπαν, που το πραγματικό συναντά το ονειρώδες στην καρδιά της πόλης.

Η δεύτερη επιλογή που σας προτείνει το Divani Caravel είναι να υποδεχτείτε την καινούρια χρονιά θαυμάζοντας την μοναδική θέα της ολοφώτιστης Ακρόπολης, στην αίθουσα Horizon, με πλούσιο εορταστικό μενού απο τον σεφ του ξενοδοχείου και ζωντανή μουσική. Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ζήστε υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο εορταστικό Brunch και πάλι υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Ένα candy sta-tion θα περιμένει τους μικρούς φίλους του ξενοδοχείου.

DIVANICHRISTMAS

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Με γιορτινή διάθεση, παραδοσιακές γεύσεις και τααγαπημένα αρώματα των εορτών, οι λάτρειςτης Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα περάσουν αξέχαστα τις φετινές γιορτές με τις ξεχωριστές προτάσεις του Divani Apollon Palace & Thalasso. Το εστιατόριο Mythos by Divani σας προσκαλεί την Παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα εορταστικό ρεβεγιόν με πλούσιους μπουφέδες και ζωντανή μουσική που θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο A+D Bar, τόσο για την Παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς, μοντέρνο και διασκεδαστικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική σε συνδυασμό με μοναδικές γεύσεις σας περιμένουν . Ανήμερα των Χριστουγέννων το εορταστικό brunch με την συνοδεία ζωντανής μουσικής θα σας περιμένει. Οι μοναδικές εμπειρίες που προτείνονται στα ιδιαίτερα προσεγμένα πακέτα διαμονής, δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πιο ονειρική τοποθεσία, ενώ για τους μικρούς του φίλους το Divani Apollon Palace & Thalasso επιφυλάσσει ασυναγώνιστες εκπλήξεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ‘Christmas Wonderland’.

DIVANICHRISTMAS 02

Τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν στην σκιά των Μετεώρων.
Αν οι γιορτές για εσάς σημαίνουν απόδραση,εξορμήσεις στην φύση αλλά και οικογενειακή θαλπωρή, τότε το Ξενοδοχείο Divani Meteora αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο, ώστε να μείνετε μακριά από τα φώτα της πόλης, απολαμβάνοντας την ξεκούραση και την ηρεμία που θα βρείτε στο φιλόξενο περιβάλλον του.Οι γιορτινές μέρες αποκτούν άλλο νόημα, με δραστηριότητες για τα παιδιά, αλλά και οικογενειακές αποδράσεις στη μαγευτική & πλούσια φύση της εποχής.

Το ξενοδοχείο σας προσκαλεί να πάρετε μία γεύση της τοπικής κουλτούρας, μέσω των παρακάτω δραστηριοτήτων:
-Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας των Μετεώρων
-Ζήστε την εμπειρία ενός μαγευτικού ηλιοβασιλέματος στα Μετέωρα
-Επισκεφτείτε τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα
-Απολαύστε βόλτες στις όχθες του ποταμού Ληθαίου
-Περπατήστε στη γραφική Παλιά Πόλη των Τρικάλων
-Επισκεφτείτε το Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα
-Οργανώστε RoadTripστο Περτούλι & τη Λίμνη Πλαστήρα

Για τα παιδιά, σε συνεργασία με τη Nannuka, υπάρχει σειρά δημιουργικών δραστηριοτήτων όπως αποστολή γραμμάτων στον Άγιο Βασίλη, δημιουργία Χριστουγεννιάτικων καρτών & Στολίδια για το δέντρο μας.

DIVANICHRISTMAS 05

Χριστουγεννιάτικη μαγεία και καλωσόρισμα της Νέας Χρονιάς στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου

Το Divani Palace Larissa, φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί να ζήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων με τους δικούς σας ανθρώπους. Ζήστε συναρπαστικά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο ballroom του ξενοδοχείου, με μία ποικιλία εκλεκτών γεύσεων από το εορταστικό μας buffet και διασκεδάστε με τις μουσικές επιλογές του DJ. Τα ειδικά πακέτα του Divani Palace Larissa απογειώνουν το εορταστικό κλίμα, για όσους θέλουν να συνδυάσουν πολυτελή διαμονή στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου με τις ιδιαίτερες γεύσεις που προτείνει ο σεφ καθώς και στιγμές χαλάρωσης στο spa του ξενοδοχείου.

JuJu Bar Restaurant DivaniCaravel 2

Δώρα εμπειρίας και εταιρικές εκδηλώσεις

Αν δεν επιθυμείτε εσεις ο ίδιος να επισκεφθείτε κάποιο από τα ξενοδοχεία μπορείτε κάλλιστα να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον που αγαπάτε ή που το χρειάζεται. Θα μπορούσατε να επιλέξτε να ξεχωρίσετε στην καρδιά των δικών σας ανθρώπων με δώρα που συνδυάζουν πολυτέλεια, ξεκούραση και ευεξία μέσω των εορταστικών πακέτων χαλάρωσης και των gift vouchers για τα ξενοδοχεία Divani Caravel και Divani Apollon Palace & Thalasso.
Ο όμιλος Διβάνη προσφέρει επίσης την δυνατότητα δημιουργίας εταιρικών εκδηλώσεων στου προσεκτικά διακοσμημένους χώρους του. Το αισθησιακό JuJu Bar & Restaurant στο Divani Cara-vel, το ειδυλλιακό Acropolis Secret στο Divani Palace Acropolis, το ατμοσφαιρικό A&D Bar, αλλά και τοεστιατόριοMythos by Divani, στο Divani Apollon Palace & Thalasso,μία ανάσα από τη θάλασσα, φορούν τα γιορτινά τους, για να σας υποδεχτούς εσάς και την ομάδα σας, για αξέχαστες εταιρικές εκδηλώσεις μέσα από μία επιλογή Cocktail Party, Set Menu & Buffet.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style