Brunch στο Aethrion του Hilton

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για brunch καθημερινά παρουσιάζουν το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών και το Aethrion, που βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου. Tο κομψό all-day coffee & lounge bar έως και τις 31 Δεκεμβρίου φιλοξενεί την έκθεση “Infinity’s Edge” στo πλαίσιo της συνεργασίας του ξενοδοχείου με την γκαλερί THE BREEDER. 

Λαχταριστά pancakes με μέλι και μαστίχα, french toast με σιρόπι σφενδάμου και φρέσκα φρούτα, τηγανητά αυγά σε μανιτάρια πορτομπέλο με τραγανό jamon serrano και αυγά ποσέ με κουλούρι Θεσσαλονίκης και γραβιέρα Νάξου είναι οι προτάσεις που περιλαμβάνοναι στο μενού.
Θα μπορούσατε επίσης να ξεκινήσετε την ημέρα σας με μονοποικιλιακό καφέ από την Κολομβία ή την Κόστα Ρίκα, τσάι υψηλής ποιότητας και ροφήματα από ελληνικά βότανα. Απολαύστε μια ζεστή σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και αλάτι Ιμαλαΐων ή ρόφημα λευκής σοκολάτας με μαστίχα και τριαντάφυλλο. Συνοδέψτε το brunch με ένα κοκτέιλ, όπως το Passion με ροζέ αφρώδη οίνο, αγγούρι και λικέρ βιολέτα ή το Mango Splash με prosecco, μάνγκο και bitters σοκολάτας.

aethrionbrunch 03

Το Aethrion αποτελεί ένα ιδανικό σημείο συνάντησης στο οποίο θα μπορούσατε να συνδοιάσετε και ένα ελαφρύ lunch break με υγιεινά σάντουιτς και σαλάτες ή να απολαύσετε φρέσκα κέικ και τάρτες με τον απογευματινό σας καφέ. Ιδανικός χώρος και για κάποιον ο οποίος επιθυμεί να εργαστεί με το προσωπικό του υπολογιστή καθώς διαθέτει ήρεμη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ειδικά εξοπλισμένο internet station. Το ίδιο κατάλληλα για το κλεισιμο μιας απαιτητικής μέρας, απολαμβάνωντας ένα ποτήρι από την εκτεταμένη λίστα κρασιών του Aethrion που σερβίρονται με το σύστημα Coravin, διατηρώντας αναλλοίωτο το περιεχόμενο της φιάλης.

aethrionbrunch4


Το Aethrion είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style