Η IWC Schaffhausen και η Solaris Yachts ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Η IWC Schaffhausen και η Solaris Yachts ανακοινώνουν τη νέα συνεργασία τους, με σημείο εκκίνησης το Düsseldorf 2020, τη μεγαλύτερη έκθεση σκαφών και θαλάσσιων σπορ στον κόσμο.

Τον Ελβετικό Οίκο Υψηλής Ωρολογοποιίας και την Ιταλική κατασκευάστρια πολυτελών σκαφών, ενώνουν το πάθος για το εξαιρετικό design και την τεχνική αρτιότητα ενώ στόχοι τους είναι η ποιότητα, η απόδοση και η μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους.

Η Solaris Yachts εκφράζει τόσο το αθλητικό πνεύμα όσο και την κομψότητα της ιστιοπλοΐας. Εδρεύει στην Aquileia, στις ακτές της Λιμνοθάλασσας της Βενετίας, και κατασκευάζει ιστιοπλοϊκά σκάφη που ταξιδεύουν στους ωκεανούς, από τη δεκαετία του 1970. Τα σκάφη της χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό design και μοναδική ιστιοπλοϊκή απόδοση, θέτοντας νέα στάνταρντ στα σπορ σκάφη αναψυχής. Η Solaris συνδυάζει λύσεις υψηλής τεχνολογίας, όπως τα σύνθετα υλικά από ανθρακονήματα και υαλονήματα, με την παραδοσιακή ναυπηγική διαδικασία. Η Ιταλική εταιρεία επίσης ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις της σχεδίασης εσωτερικών χώρων, δημιουργώντας καμπίνες που εντυπωσιάζουν μέχρι και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια εφαρμόζοντας άψογη, υψηλής ποιότητας κατασκευαστική τεχνική και εκλεπτυσμένη ξυλουργική.

«Η ιστιοπλοΐα και η ναυσιπλοΐα αποτελούν κομμάτι του κόσμου της IWC από τη δεκαετία του 1980» αναφέρει ο Christoph Grainger Herr, CEO της IWC Schaffhausen. «Στη Solaris βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη για να ζωντανέψουμε αυτόν τον κόσμο.»

iwc solaris 2

Οι πελάτες της Solaris είχαν εδώ και πολλά χρόνια, τη δυνατότητα να προμηθεύονται μια ειδική έκδοση των ρολογιών της IWC. Με τη νέα αυτή συνεργασία, τους προσφέρεται η δυνατότητα να τοποθετήσουν στα σκάφη τους μετεωρολογικά όργανα σχεδιασμένα με το κλασσικό στυλ της IWC. Τα βαρόμετρα, υγρόμετρα, θερμόμετρα και ρολόγια περιλαμβάνουν τα ίδια χαρακτηριστικά και τον εύκολο τρόπο ανάγνωσης που συναντάμε στα περισσότερα καντράν των ρολογιών της IWC.

«Κατασκευάζουμε σκάφη εστιάζοντας στο design, την ποιότητα, την αξιοπιστία , τη λειτουργική απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής για περισσότερα από 40 χρόνια» εξηγεί ο Paolo Buonvicini, συνιδιοκτήτης της Solaris Yachts. «Αυτές τις αξίες επίσης εκπροσωπεί και η IWC. Με χαρά προσκαλούμε στο κατάστρωμα το νέο συνεργάτη μας.»

Περισσότερα κοινά project μεταξύ της IWC Schaffhausen και της Solaris Yachts, έχουν ήδη σχεδιαστεί για αυτόν τον χρόνο και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Νέο Audi Q3 Sportback: σπορ DNA σε κουπέ φόρμα

Η Audi διευρύνει τη γκάμα της με ένα νέο SUV που διακρίνεται για το σπορ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Meeting ONDECK: Δημήτρης Κυριαζάκος. Νέα…

Συναντήσαμε τον κ. Δημήτρη Κυριαζάκο, Managing Director της Ekka Yachts...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μέτρα για την προστασία των θαλασσίων κη…

Σειρά μέτρων για την προστασία των απειλούμενων φυσητήρων από συγκρούσεις...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η ”MyCrown Collection” ανακοινώνει τη συ…

Σήμερα, η ”MyCrown Collection” ανακοινώνει τη συνεργασία της με το...

Style