Η IWC Schaffhausen “ταξίδεψε” στην έκθεση Very Important Watches

Η IWC Schaffhausen έδωσε δυναμικό «παρών» στο Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας Very Important Watches 2018, τον μοναδικό θεσμό που αναβίωσε με νέο concept, προσφέροντας έναν μοναδικό περίπατο στο μυστικό κήπο της Υψηλής Ωρολογοποιίας.

Η VIW2018 πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Σάββατο 12/5 & την Κυριακή 13/5.Η IWC Schaffhausen έδωσε δυναμικό «παρών» στο Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας Very Important Watches 2018, τον μοναδικό θεσμό που αναβίωσε με νέο concept, προσφέροντας έναν μοναδικό περίπατο στο μυστικό κήπο της Υψηλής Ωρολογοποιίας.

VIW18 2

Θοδωρής Μουστάκας, IWC Brand Manager Greece & Cyprus & Χάρης Ντάβλας 

Η VIW2018 πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Σάββατο 12/5 & την Κυριακή 13/5. Σε ειδικά διαμορφωμένο booth και με αφορμή τον εορτασμό των 150 χρόνων από τη δημιουργία της, η IWC παρουσίασε τη νέα μοναδική Jubilee συλλογή της, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας (SIHH) της Γενεύης, αλλά και πολλά ακόμα complications, που εντυπωσίασαν τους καλεσμένους και τους μύησαν στον κόσμο της ωρολογοποιίας.

VIW18 3

Παράλληλα στο πλαίσιο της Έκθεσης, η IWC πραγματοποίησε τέσσερα πρωτότυπα watchmaking classes, όπου όσοι συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, υπό την καθοδήγηση έμπειρου Ελβετού Ωρολογοποιού. Οι καλεσμένοι βίωσαν έστω και για λίγο την εμπειρία του επαγγέλματος του ωρολογοποιού, καθώς με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και με απόλυτη συγκέντρωση, αποσυναρμολόγησαν κα συναρμολόγησαν ξανά τον μηχανισμό ενός ρολογιού, σε εξαιρετική λεπτομέρεια. 

VIW18 4

Η φετινή ειδική Jubilee συλλογή της IWC αποτελείται από 27 ρολόγια περιορισμένης κυκλοφορίας των οικογενειών Portugieser, Portofino, Pilot και Da Vinci, που όλα αποτελούν δημιουργίες εξαιρετικής μηχανικής και τεχνικής λεπτομέρειας.

VIW18 5

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style