Η Athenian Yachts στην Πρέβεζα - Η 4η βάση της στο Ιόνιο

Η Athenian Yachts ανακοινώνει την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην πόλη της Πρέβεζας, εγκαινιάζοντας την 4η βάση της στην περιοχή του Ιονίου Πελάγους μετά την Κέρκυρα, τη Λευκάδα και την Ζάκυνθο.

Οι θέσεις των σκαφών της Athenian Yachts βρίσκονται στο κεντρικότερο σημείο του λιμανιού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και μια εξαιρετική εμπειρία στους ναυτιλιακούς επισκέπτες. Οι νέες δυνατότητες που δημιουργούνται από τη νέα αυτή βάση της Athenian Yachts ανοίγουν έναν κόσμο ευκαιριών και νέων δυνατοτήτων για τους λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και τους επαγγελματίες του χώρου, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στον καταπράσινο και γραφικό κόλπο της Πρέβεζας.

Εκτός από την ίδια τη μαρίνα, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, τις παραλίες της περιοχής, τη γραφική Πάργα, και να κάνουν εκδρομές στα κοντινά νησιά του Ιονίου. Η περιοχή, εύκολα προσβάσιμη, είναι γεμάτη από ενδιαφέροντα σημεία και δραστηριότητες που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ταξιδιού στο Ιόνιο Πέλαγος.

Η εκδήλωση για τον εορτασμό της νέας βάσης συνοδεύτηκε από μια ναυτική γιορτή, όπου παρέστησαν τα πληρώματα της φλοτίλας που μετέφεραν τα σκάφη από τη Βόρεια Ελλάδα στο Ιόνιο. Ο δήμαρχος της Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, στελέχη του Λιμενικού Ταμείου καθώς και οι ομάδες της Athenian Yachts παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της νέας αυτής εγκατάστασης για την ανάπτυξη και ανάδειξη της τοπικής κοινότητας της Πρέβεζας, αλλά και της ναυτικής βιομηχανίας ευρύτερα στη χώρα μας.

Σημαντικές τοποθεσίες σε κοντινή απόσταση από την Πρέβεζα:

Σύβοτα: 20 ναυτικά μίλια
Ιθάκη: 32 ναυτικά μίλια
Παξοί/ Αντίπαξοι: 33 ναυτικά μίλια
Λευκάδα: 36 ναυτικά μίλια
Κέρκυρα: 59 ναυτικά μίλια
Κεφαλονιά: 69 ναυτικά μίλια
Ζάκυνθος: 80 ναυτικά μίλια

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Mercury Marine: παρουσιάζει τους ηλεκτρικούς κινητήρες AvatorTM 75e και…

Διευρύνει τη γκάμα της βραβευμένης σειράς Ηλεκτρικής Πρόωσης AvatorΤΜ με σκοπό την μεγαλύτερη κάλυψη των...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στο 2o στάδιο υλοποίησης μπαίνει το πρόγ…

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο χρόνο του προγράμματος «Καμία...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

OMEGA: Η κομψή συλλογή Aqua Terra σε τρί…

Tο μαύρο καντράν παραμένει διαχρονικά στα ρολόγια ένα από τα...

Style