OMEGA: Η κομψή συλλογή Aqua Terra σε τρία ξεχωριστά μεγέθη

Tο μαύρο καντράν παραμένει διαχρονικά στα ρολόγια ένα από τα πιο αγαπημένα που εκφράζει την απλότητα και τη διακριτική κομψότητα. Φέτος η OMEGA διατηρεί αυτό το κομψό look στη συλλογή Seamaster Aqua Terra, σε τρία ξεχωριστά μεγέθη και γυαλιστερά μαύρα καντράν που αναδεικνύονται περισσότερο με το λακαρισμένο φινίρισμά τους.

Το Aqua Terra είναι για την OMEGA ένα σύμβολο στιλ που σχετίζεται με τη θάλασσα, με συμμετρικά σχέδια που αποτελούν μια υπενθύμιση της κληρονομιάς της μάρκας στα καταδυτικά ρολόγια. Κάθε ρολόι είναι σύγχρονο με το δικό του τρόπο και συνδυάζει την ακρίβεια του μηχανισμού Co-Axial Master Chronometer με τα εφαρμοσμένα μπρασελέ που προβάλλουν τα στρογγυλεμένα, επανασχεδιασμένα κομμάτια του που προσφέρουν μια σύγχρονη και άνετη εφαρμογή.

Σε αυτή τη νέα σειρά από ανοξείδωτο ατσάλι, η έμφαση δίνεται στα μαύρα, λακαρισμένα καντράν. Είναι μια επιλογή που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι τις αποδράσεις των διακοπών. Το λακαρισμένο φινίρισμα δημιουργεί μια κομψή αλλά και διακριτική εμφάνιση που δε μοιάζει με άλλα μοντέλα Aqua Terra καθώς σίγουρα τραβάει τα βλέμματα όλες τις ώρες τη ημέρας.

Και για να εξασφαλίσει ότι αυτό το διαχρονικό στιλ θα αρέσει σε όλους, η OMEGA κυκλοφόρησε το ρολόι σε 3 μεγέθη, συμπεριλαμβάνοντας:
- τα μεγέθη 41 mm και 38 mm – με οικείες λεπτομέρειες όπως το τραπεζοειδές παράθυρο ημερομηνίας, μυτερούς, τρίγωνους δείκτες και εξωτερική κλίμακα λεπτών.
- το μέγεθος 34 mm – διαφοροποιημένο ως προς το στρογγυλό παράθυρο ημερομηνίας, δείκτες σε σχήμα σκάφους και χωρίς ενδείξεις λεπτών.

Μέσα από το καπάκι από κρύσταλλο σαπφείρου διακρίνεται ο μηχανισμός Co-Axial Master Chronometer Calibre 8900 για το μοντέλο των 41 mm models, και 8800 για τα μοντέλα των 38 mm και 34 mm– όλα με το πιστοποιητικό METAS που αποτελεί την υψηλότερη Ελβετική πιστοποίηση για την ακρίβεια, την απόδοση και την αντοχή σε μαγνητικά πεδία. Τα ρολόγια είναι ανθεκτικά στο νερό μέχρι τα 150 μέτρα κι έχουν εγγύηση 5 χρόνια.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στο 2o στάδιο υλοποίησης μπαίνει το πρόγ…

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο χρόνο του προγράμματος «Καμία...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design