ATHENIAN YACHTS: Ετήσια Συνάντηση Πλοιοκτητών Μanagement

Την Κυριακή 21/11/2021, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Παλαιού Μηχανουργείου Λαυρίου η Ετήσια Συνάντηση Πλοιοκτητών Μanagement της ATHENIAN YACHTS όπως και ο εορτασμός για τα 40 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας (που λόγω πανδημίας, το 2020 είχε αναβληθεί).

Ath Yachts 1
Ο τόπος του Λαυρίου και ο χώρος συνάντησης επιλέγει για τη βαθιά ιστορική και πολιτιστική αύρα, καθώς έχει φιλοξενήσει σπουδαίους καλλιτέχνες και σημαντικά πολιτιστικά και επιχειρηματικά συνέδρια ανά τα χρόνια.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν σύσσωμο το προσωπικό της ATHENIAN YACHTS και οι υπεύθυνοι των 10 βάσεων της ATHENIAN Πανελλαδικά και οι εξωτερικοί συνεργάτες της, που σχετίζονται με την κίνηση και λειτουργία των σκαφών με μεράκι για αυτό το αντικείμενο. Οι επενδυτές της είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα τελευταία νέα της παγκόσμιας αγοράς του YACHTING, την θέση, την προοπτική και την ψηφιακή τεχνολογία της, προσβλέποντας σε κοινό παραγωγικό μέλλον, με τη πρωτοπόρα και σταθερά ανοδική πορεία της ΑΤΗΕΝΙΑΝ

  Ath Yachts

Την Ετήσια Συνάντηση της ATHENIAN YACHTS τίμησαν με την παρουσία τους και ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Λουκάς και η αντιδήμαρχος του Δήμου Λαυρεωτικής και υπεύθυνη των Πολιτιστικών κα. Βελετοπούλου, ο Δ/Σ του Οργανισμού Λιμένος κ. Βακόνδιος, όπου απηύθυναν χαιρετισμό και μίλησαν για μελλοντικά τους σχέδια σχετικά με την επιπλέον αναβάθμιση της περιοχής και ως Yachting προορισμό.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, ακολούθησε γεύμα στην παλιά πόλη του Λαυρίου. Εκεί είχαν την ευκαιρία, όλοι οι παρευρίσκοντες, να συζητήσουν και να μοιραστούν εμπειρίες, σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style