Η Maritime Ventures σας φωτίζει με Lumishore

Η πρόσφατη συνεργασία της Maritime Ventures με τη Lumishore ρίχνει φως στις θαλασσινές σας αποδράσεις με άκρως εντυπωσιακά συστήματα φωτισμού.

Η τελευταία προσθήκη στο πλούσιο portfolio της Maritime Ventures, ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα από τον παγκόσμιο χώρο του yachting που αντιπροσωπεύει η εταιρεία στην Ελλάδα, ονομάζεται Lumishore. Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία φωτισμού κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κομμάτι του υποβρύχιου αλλά και του εξωτερικού φωτισμού σκαφών με πρωτοποριακά θαλάσσια συστήματα για σκάφη όλων των κατηγοριών, από tender έως superyacht. Με υψηλή αισθητική, καινοτομία, ποιότητα, απόδοση και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, η Lumishore κάνει τη διαφορά με όμορφα, εντυπωσιακά και εξατομικευμένα εφέ έξυπνου φωτισμού, πάνω και κάτω από την ίσαλο.

superyacht full color lights

Με άμεση εταιρική παρουσία στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και το Λίβανο μέσω τοπικών αντιπροσώπων, η Maritime Ventures αποτελείται από μία δυνατή ομάδα επιτυχημένων επαγγελματιών με πάθος για το yachting, τα σκάφη και τη θάλασσα. Αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά μια σειρά από αξιόπιστα και αναγνωρισμένα brands σκαφών και προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών -από τεχνική υποστήριξη και επισκευές έως ναύλωση σκαφών, ασφάλιση και υπηρεσία concierge- η εταιρεία βάζει συνεχώς νέους στόχους για στρατηγικές συνεργασίες, ενθαρρύνοντας την ιδιοκτησία σκαφών, αλλά και προωθώντας τις θαλάσσιες μετακινήσεις στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.

superyacht collection 1

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style