Ταξιδεύοντας για τη νίκη με τα χρώματα της VEMAR YACHT COATINGS

pleontas gia ti niki me ta xromata tis vemar

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Vemar Yacht Coatings ανανεώνει τη στήριξή της ως χορηγός του ιστιοπλοϊκού σκάφους SY ONDECK επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη της στην επί ετών επιτυχημένη συνεργασία της με το περιοδικό Skipper ONDECK.

vemar ondeck salingteam 2

Το ιστιοπλοϊκό σκάφος με αριθμό ιστίων GRE 1930 θα κοσμείται και πάλι με τα χρώματα της Vemar Yacht Coatings, μιας εταιρείας που έχει «Πάθος για το Χρώμα και Αγάπη για τη Θάλασσα», στους αγώνες του επίσημου ημερολογίου της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης. Η στήριξη αυτή βασίζεται στις κοινές αξίες που μοιράζονται οι δύο εταιρείες και στην ηγετική θέση που κατέχουν στον κλάδο τους.

Η VEMAR αποτελεί τον ναυτιλιακό κλάδο της HB BODY και αποστολή της είναι να προσφέρει αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις στους λάτρεις των σκαφών αναψυχής και στους επαγγελματίες του χώρου της συντήρησης, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών από ειδικούς. Διαθέτει μια μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένα από ανθρώπους που βρίσκονται στη θάλασσα, τα οποία σε συνδυασμό με τη συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία δικαιολογούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στον χώρο.

vemar ondeck salingteam 4

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΒ ΒΟDY SA.: «Στηρίζουμε την ιστιοπλοΐα και τη δραστηριότητα στη θάλασσα. Με τη χορηγία μας βάζουμε τα θεμέλια για μια μακροπρόθεσμη και με κοινά οφέλη συνεργασία».
vemar ondeck salingteam 5

Με το περιοδικό Skipper ONDECK να αποτελεί την ενημερωτική πύλη του θαλάσσιου τουρισμού, των σκαφών αναψυχής και του ναυταθλητισμού, η συνεργασία του με τους κορυφαίους του χώρου έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο δημιουργώντας την κατάλληλη πλατφόρμα επικοινωνίας για όσους επαγγελματίες και λάτρεις της θάλασσας ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τα νέα της αγοράς και τις δραστηριότητες της. Τo ONDECK θα παρακολουθεί στενά το σκάφος και την ομάδα και θα ενημερώνει για όλες τις δραστηριότητές του.

 

vemar ondeck salingteam 6

 

«Η προστασία που προσφέρουν τα προϊόντα της VEMAR στο σκάφος αποτελεί πολύτιμο εφόδιο σε κάθε κούρσα. Η φιλοσοφία της εταιρείας μάς εκφράζει απόλυτα και το γεγονός ότι θα συνταξιδέψουμε για μία ακόμα αγωνιστική σαιζόν, μας χαροποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε ο Skipper της ομάδας και δημιουργός του ONDECK Group, Γεράσιμος Γερολυμάτος.

vemar ondeck salingteam 7

Το Σκάφος
To SY ONDECK είναι κατασκευασμένο από τη γαλλική Jeanneau και ο σχεδιασμός ανήκει στον βραβευμένο Philippe Briand.
Αρ. Ιστ. GRE 1930
Ναυπηγείο: Jeanneau SO 440
Ολικό μήκος (LOA): 13,64 μ.
Μέγιστο πλάτος (Bmax): 4,29 μ.
Βύθισμα (Draft): 2,20 μ.
Εκτόπισμα (Displacement): 8.564 κιλά
Μηχανή: ΥΑΝΜΑR 45 HP
Όμιλος: Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου

vemar ondeck salingteam 3

vemar ondeck salingteam 8

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται το 9ο Mediterranean Yacht Show…

Μέχρι την 1η Μαΐου θα διαρκέσει η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style