OLYMPIC RIBS x CORTO MALTESE(R): Στην boot Düsseldorf 2024

OLYMPIC RIBS x CORTO MALTESE At boot Düsseldorf 2024

Εμπνευσμένο από το ναυτικό καπέλο του CORTO MALTESE®, το φουσκωτό OLR30SR ενσωματώνει την προσωπικότητα του θρυλικού Καπετάνιου.

Αιγαίο πέλαγος. Μεσόγειος. Υφήλιος. Ένας λογοτεχνικός μύθος από τον πένα του Hugo Pratt και μία σειρά σκαφών αφιερωμένων στο πάθος για τη θάλασσα, τα ταξίδια, την ελευθερία και την ταχύτητα. Συνδυάζοντας τη δύναμη της αφήγησης με την τέχνη της ναυσιπλοΐας, η Olympic Ribs παρουσίασε - στη διεθνή έκθεση boot Düsseldorf 2024 - το πρώτο φουσκωτό σκάφος εμπνευσμένο από ήρωα εικονογραφημένου μυθιστορήματος.

OLR Boot 2024 2

Δημιουργημένο με μεράκι για τη λεπτομέρεια κι απόλυτο σεβασμό στη φυσιογνωμία του Corto Maltese®, το 30 ποδών εξατομικευμένο OLR30SR αποτελεί ένα φόρο τιμής στο εμβληματικό ναυτικό καπέλο του ήρωα, ένα σύμβολο βαθιά ριζωμένο στον μύθο του διάσημου θαλασσοπόρου. Το πηλήκιο, περισσότερο από ένα αξεσουάρ, αντιπροσωπεύει το πνεύμα της περιπέτειας, το μυστήριο των θαλασσών και την αιώνια κομψότητα που ενσαρκώνει ο Corto Maltese®, με τα διακριτικά στοιχεία σχεδιασμού του να ενσωματώνονται δημιουργικά στην αισθητική του σκάφους: λευκή πλώρη για το κάλυμμα του καπέλου, χρυσές επιφάνειες για το έμβλημα & την ταινία, και μαύρη πρύμνη για το διάζωμα και το γείσο. Προσθέτοντας μια μοναδική πινελιά, ένας χρυσός δακτύλιος στολίζει την πρύμνη, αντανακλώντας το εμβληματικό σκουλαρίκι του Corto Maltese®, σύμβολο της περιπετειώδους κι ασυμβίβαστης προσωπικότητάς του.

OLR Boot 2024 4

Σχολιάζοντας τη συνεργασία OLYMPIC RIBS x CORTO MALTESE®, ο Χρήστος Καρυοφύλλης, διευθυντής της OLYMPIC RIBS, δήλωσε: “Το OLR30SR είναι ένα σκάφος που υπερβαίνει τα συνηθισμένα. Είναι ένα σύμβολο ελευθερίας, μια αναφορά στο αινιγματικό και περιπετειώδες πνεύμα που εκπροσωπεί ο Corto Maltese®. Αποκαλύπτοντας έναν από τους πολλούς συνδυασμούς πλήρους εξατομίκευσης με θέμα τον διάσημο καπετάνιο, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτή την ξεχωριστή δημιουργία στη Boot Düsseldorf 2024.”

OLR Boot 2024 5

Η Patrizia Zanotti, Διευθύνουσα Σύμβουλος της CONG S.A. που διατηρεί τα παγκόσμια δικαιώματα του Corto Maltese®, προσέθεσε: «Ο σχεδιασμός της OLYMPIC RIBS υπερβαίνει την παραδοσιακή αδειοδότηση ήρωα: είναι μια καλλιτεχνική και πνευματική σύντηξη που αιχμαλωτίζει την ουσία της δημιουργίας του Hugo Pratt. Καλωσορίζουμε το OLR30SR και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βλέπουμε το πνεύμα του Corto Maltese® να πλέει σε τόσο μεγαλοπρεπή μορφή.»

OLR Boot 2024 6

Ο Maurizio Distefano, πρόεδρος της Maurizio Distefano Licensing πρόσθεσε: “Η ειδική έκδοση του OLR30SR είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς ένα δημιουργικό όραμα μπορεί να μετατραπεί σε τελικό προϊόν. Είναι ένας φόρος τιμής στον Corto Maltese® κι αναδεικνύει έμπρακτα το καινοτόμο πνεύμα που διακρίνει την OLYMPIC RIBS.”

OLR Boot 2024 11

Ο Σωκράτης Σαραφίδης, εκπροσωπώντας την εταιρία συμβούλων στρατηγικής FMC S.A. που δρομολόγησε τη συνέργεια, δήλωσε: "Η επένδυση στο Corto Maltese® OLR30SR αξιοποιεί τη δύναμη της καινοτόμου συνεργασίας, ενσωματώνοντας τη σημαντική προστιθέμενη αξία που προκύπτει από τη σύγκλιση διαφορετικών κλάδων. Αποτελεί σημείο αναφοράς στη βιομηχανία της αδειοδότησης ήρωα, προσφέροντας ξεχωριστή υπεραξία ως επενδυτική επιλογή."

OLR Boot 2024 12

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται το 9ο Mediterranean Yacht Show…

Μέχρι την 1η Μαΐου θα διαρκέσει η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style