Φουσκωτά σκάφη OLYMPIC RIBS σε έκδοση CORTO MALTESE

corto maltese olympic ribs fouskota skafi

Το εικονογραφημένο μυθιστόρημα CORTO MALTESE® θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την OLR, την ultra-premium σειρά φουσκωτών σκαφών της OLYMPIC RIBS.

Σε μία πρωτοποριακή συνεργασία licensing που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Boot 2023, OLYMPIC RIBS και CORTO MALTESE® ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παραγωγή εξατομικευμένων φουσκωτών με τα χαρακτηριστικά του εμβληματικού θαλασσοπόρου.

Corto ribs 1

Ξεκινώντας το πρώτο εξάμηνο του 2023, τα μοντέλα OLR 30SR, 45SRC και 45SRC STERN DRIVES θα μπορούν ν’ αναβαθμιστούν σε έκδοση CORTO MALTESE® και ν΄ αποκτήσουν διάσταση προϊοντικής μοναδικότητας, συνδυάζοντας την κορυφαία εν πλω εμπειρία και τις εξαιρετικές επιδόσεις στην ανοιχτή θάλασσα που εγγυάται η υπογραφή OLYMPIC RIBS με τη σαγηνευτική ατμόσφαιρα του πιο αινιγματικού εικονογραφημένου μυθιστορήματος που έχει σχεδιαστεί ποτέ.

Corto ribs 2

H καινοτόμος αυτή συμφωνία δρομολογήθηκε από την FMC S.A., εταιρίας στρατηγικής συμβουλευτικής με έδρα την Αθήνα και σφραγίστηκε με επιτυχία από την Maurizio Distefano Licensing με έδρα το Μιλάνο, την εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα CORTO MALTESE® στην Ιταλία.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία OLYMPIC RIBS x CORTO MALTESE®, ο Χρήστος Καρυοφύλλης, διευθυντής της Olympic Ribs, δήλωσε: “Πάντοτε έτοιμος να υπερασπιστεί τις αρχές της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, ο CORTO MALTESE® βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με το δικό μας DNA, υμνώντας το πάθος για τη θάλασσα και την σαγήνη της περιπέτειας. Για το λόγο αυτό, ενστερνιζόμαστε με ενθουσιασμό τη φιλοσοφία του κι ανυπομονούμε να σχεδιάσουμε από κοινού τα φουσκωτά που θα ανοίξουν τις θαλάσσιες οδούς του μέλλοντος.”

Corto ribs 3

Ο Maurizio Distefano, πρόεδρος της Maurizio Distefano Licensing προσέθεσε: "Όταν η μάρκα κι η εταιρία μοιράζονται τις ίδιες αξίες, το hero licensing μπορεί πραγματικά να γράψει ιστορία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με την επιτυχή ολοκλήρωση της επαναστατικής αυτής συμφωνίας για τη βιομηχανία του licensing και τον κλάδο των σκαφών αναψυχής."

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style