Vemar Ondeck Sailing Team: Μαζί στο στίβο και το 2022

Vemar Yacht Coatings & ONDECK

Η Vemar Yacht Coatings στηρίζει ακόμα μία φορά το χώρο της ιστιοπλοΐας. Ως χορηγός του SY ONDECK, το ιστιοπλοϊκό σκάφος με αριθμό ιστίων GRE 1930 θα συμμετέχει στη φετινή αγωνιστική σαιζόν με τα χρώματα της Vemar.

Με γνώμονα τις κοινές αξίες τους, αλλά και την ηγετική τους θέση στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, οι δύο εταιρείες δίνουν δυναμικό παρών στους αγώνες του επίσημου ημερολογίου της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης, προωθώντας ταυτόχρονα και μια σειρά από ενέργειες προβολής.

Vemar Yacht Coatings ONDECK 2

Η VEMAR αποτελεί τον ναυτιλιακό κλάδο της HB BODY και δημιουργήθηκε για να προσφέρει στην απαιτητική αγορά των σκαφών αναψυχής προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης με την παράλληλη παροχή τεχνικών υπηρεσιών από ειδικούς. Διαθέτει μια μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων, τα οποία σε συνδυασμό με τη συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία δικαιολογούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στον χώρο.

Vemar Yacht Coatings ONDECK 3

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΒ ΒΟDY SA.: «Στηρίζουμε την ιστιοπλοΐα και τη δραστηριότητα στη θάλασσα. Με τη χορηγία μας βάζουμε τα θεμέλια για μια μακροπρόθεσμη και με κοινά οφέλη συνεργασία. Τα προϊόντα της VEMAR είναι σχεδιασμένα από ανθρώπους που βρίσκονται στη θάλασσα, ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις και απευθύνονται σε όσους αναζητούν αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα».

Vemar Yacht Coatings ONDECK 1

Ως αρωγός της ομάδας, το περιοδικό Skipper ONDECK και η ιστοσελίδα www.skipperondeck.gr, αποτελούν την πιο γόνιμη και αποτελεσματική πλατφόρμα επικοινωνίας στο χώρο του σκάφους αναψυχής και του ναυταθλητισμού. Τo ONDECK θα παρακολουθεί στενά το σκάφος και την ομάδα και θα ενημερώνει για όλες τις δραστηριότητές του.

Vemar Yacht Coatings ONDECK 5

«Η προστασία που προσφέρουν τα προϊόντα της VEMAR στο σκάφος αποτελεί πολύτιμο εφόδιο σε κάθε κούρσα. Η φιλοσοφία της εταιρείας μάς εκφράζει απόλυτα και το γεγονός ότι θα συνταξιδέψουμε για μία ακόμα αγωνιστική σαιζόν, μας χαροποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε ο Skipper της ομάδας και δημιουργός του ONDECK Group, Γεράσιμος Γερολυμάτος.

Vemar Yacht Coatings ONDECK 6

Το Σκάφος

  • To SY ONDECK είναι κατασκευασμένο από τη γαλλική Jeanneau και ο σχεδιασμός ανήκει στον βραβευμένο Philippe Briand.
  • Αρ. Ιστ. GRE 1930
  • Ναυπηγείο: Jeanneau SO 440
  • Ολικό μήκος (LOA): 13,64 μ.
  • Μέγιστο πλάτος (Bmax): 4,29 μ.
  • Βύθισμα (Draft): 2,20 μ.
  • Εκτόπισμα (Displacement): 8.564 κιλά
  • Μηχανή: ΥΑΝΜΑR 45 HP
  • Όμιλος: Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style