Η ONDECK MEDIA ενισχύει τις συνεργασίες κύρους

Ondeck Media Ceo Clubs Greece collaboration

Η ONDECK MEDIA διευρύνει το δίκτυο των συνεργασιών της με ισχυρά ονόματα της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Στο πλαίσιο της εξέλιξης της ηγετικής της θέσης στα τεκταινόμενα της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού, η ONDECK MEDIA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το CEO Clubs Greece, το πρώτο premium και exclusive Club των CEO’s της Ελλάδας.

CEO Clubs Forum 2022

Το CEO Clubs Greece είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός υψηλού κύρους που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009, ως παράρτημα του CEO Clubs International, της σημαντικότερης κοινότητας διακεκριμένων CEO και επιχειρηματιών παγκοσμίως. Μετρώντας περισσότερα από 10 χρόνια ενεργούς δράσης και συμβολής στο Ελληνικό επιχειρείν, το CEO Clubs Greece αποτελεί μία διακεκριμένη κοινότητα αναγνωρισμένων ηγετών ελληνικών και πολυεθνικών οργανισμών, που σε περιβάλλον αμοιβαίας εμπιστοσύνης και φροντίδας, ενισχύονται ώστε να ηγούνται αποτελεσματικότερα του εαυτού τους, των ανθρώπων τους και των οργανισμών τους, αφήνοντας ένα ισχυρό θετικό αποτύπωμα στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στη λίστα των νέων συνεργασιών της ONDECK MEDIA, προστέθηκε το Club Ecali, το πρώτο country club στην Ελλάδα, μέλη του οποίου αποτελούν εκπρόσωποι της ισχυρής επιχειρηματική κοινότητας. Το Ecali Club προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις, ασφάλεια και ιδιωτικότητα, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φυσικά luxurious entertainment σε ένα premium κοινό. Διευρύνοντας το δίκτυο διανομής της, η ONDECK προσφέρει ως complimentary copy σε όλα τα μέλη του Ecali Club κάθε νέα έκδοση του βραβευμένου Skipper ONDECK. Τα τεύχη είναι διαθέσιμα σε ειδικά σχεδιασμένο stand από την Χρυσή Τομή Architects ΑΕ και σε covid protected συσκευασία.

Ecali Club 2022 NEW PHOTO 1

Η ONDECK MEDIA ήδη διατηρεί συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα του Μονακό, η οποία ιδρύθηκε το 1952 και μέχρι σήμερα λειτουργεί ως πόλος έλξης των Ελλήνων εφοπλιστών και επιχειρηματιών που ζουν και ασκούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα στο Πριγκιπάτο.

Σχετικά με την ONDECK MEDIA
Η Ondeck Media αποτελεί ένα βραβευμένο Εκδοτικό Οίκο με ειδίκευση στο yachting lifestyle και τη Θαλάσσια Αναψυχή. Διαθέτει διεισδυτικότητα σε υψηλά κοινωνικά στρώματα και premium κοινό, με ενδιαφέρον για το περιβάλλον, ευαισθησία για τις νέες τεχνολογίες και τις νέες τάσεις. Εκδίδει το Skipper ONDECK τα τελευταία 10 χρόνια και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα τεκταινόμενα της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Με τα ίδια υψηλά standards, η εταιρεία εκδίδει τα επίσημα περιοδικά για τη Μαρίνα Φλοίσβου, τη Μαρίνα Ζέας και την Olympic Marine.
Tέλος, η Ondeck Media διοργανώνει δύο high profile events που συγκεντρώνουν την αφρόκρεμα της επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής, το Yachting Awards και το Olympic Yacht Show.

ONDECK MEDIA GROUP colour

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style