Ετήσιο meeting της Τεχνικής επιτροπής της Eurosaf

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ετήσιο meeting της τεχνικής επιτροπής της Eurosaf που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στα γραφεία της.

Η σημαντική αυτή συνάντηση είχε σαν βασικό στόχο την ανταλλαγή και τοποθέτηση διεθνών και εθνικών κριτών αλλά και διαιτητών machrace όπως επίσης και προέδρων επιτροπών αγώνων σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που θα γίνουν στην Ευρώπη το 2019.

Το παρών έδωσαν 31 εκπρόσωποι από 28 χώρες και συγκεκριμένα τις Ρωσία, Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Δανία, Ισπανία, Γαλλία, Φινλανδία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Ιταλία, Μονακό,Τσεχία, Σερβία, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ελβετία, Σουηδία, Τουρκία και ασφαλώς την διοργανώτρια Ελλάδα.

eurosaf2

Το meeting της Eurosaf τίμησαν με την παρουσία τους ο οφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο επί πολλά χρόνια αντιπρόεδρος της worldsailing Γιώργος Ανδρεάδης. Στον χαιρετισμό τους και οι τρεις στάθηκαν στην μεγάλη ανάπτυξη που έχει γνωρίσει τους τελευταίους μήνες το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» κυρίως με την παρουσία στις εγκαταστάσεις του των κορυφαίων αθλητών του κόσμου στην κατηγορία ΦΙΝΝ, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε προπονητικά καμπ και δύο μεγάλους αγώνες.

Οι ξένοι αξιωματούχοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας», ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους προετοιμασίαςτων αθλητών, παρακολούθησαν βίντεο από τα καμπ και τους αγώνες και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει η Αθήνα και η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

D-Marin Ependysi Punta Faro

D-Marin: Επταψήφια Επένδυση του Ομίλου στη Νέα Μαρίνα Punta…

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε για τα ΜΜΕ και τις τοπικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Archipelago Efarmosmeni Thalassia prostasia

Καινοτόμος Εκπαίδευσ…

Ολοκληρώθηκε στο ανατολικό Αιγαίο ένα πρωτοποριακό μάθημα «Εφαρμοσμένης Θαλάσσιας Προστασίας».

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega watches and golf

Η OMEGA και το Golf

Το golf αποτελεί την ιδανική απεικόνιση των αξιών και της...

Style