Η Mercury Marine γιορτάζει 80 χρόνια καινοτομίας

80 χρόνια μετά την αγορά ενός πτωχευμένου εργοστασίου κατασκευής μηχανών στο Cedarburg του Wisconsin από τον E.Carl Kiekhaefer η Mercury Marine γιορτάζει το 2019 την 80ή επέτειο λειτουργίας και καινοτομίας στον κλάδο της ναυτιλίας. Από την Eleftheria Davatzi

Γιορτάζοντας αυτή την επέτειο καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, η εταιρεία Mercury Marine θα παρουσιάσει κατά την διάρκεια του νέου έτους μερικές από τις ισχυρές της κληρονομιές όσον αφορά τα σκάφη αναψυχής. "Έχουμε πολλά για τα οποία είμαστε ευγνώμονες και πολλά για να γιορτάσουμε", δήλωσε ο John Pfeifer πρόεδρος της Mercury Marine. "Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτή την γιορτή με όλο τον κόσμο. Το 2019 θα είναι ένα ακόμη συναρπαστικό έτος με περισσότερες ακόμα καινοτομίες". 

80th anniversary 1

Η Mercury Marine, είναι πλέον μια εταιρεία με 7.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή θαλάσσιων συστημάτων πρόωσης παγκοσμίως, καθώς επίσης και θαλάσσιων εξαρτημάτων και αξεσουάρ. Το 2018 ήταν ένα σημαντικό έτος για την εταιρεία, δεδομένου ότι η Mercury ξεκίνησε με επιτυχία την μεγαλύτερη πλατφόρμα του κινητήρα στην 80ετή ιστορία της με 19 νέους τετράχρονους εξωλέμβιους κινητήρες που καλύπτουν την κλίμακα 175-300hp και στα V6 και V8. Οι παγκόσμιες εκδόσεις αυτής της πλατφόρμας κινητήρων, τόσο τον Φεβρουάριο όσο και τον Μάιο, προωθήθηκαν στη ναυτιλιακή βιομηχανία και παρουσιάστηκαν σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

"Πριν από 80 χρόνια, ο Carl Kiekhaefer είχε ένα όραμα για την Mercury που βασίστηκε στην καινοτομία και την τεχνολογία των προϊόντων. Αυτό το όραμα μας έδωσε τη βάση για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε σήμερα", δήλωσε ο John Pfeifer. "Τα τελευταία 80 χρόνια ήταν φανταστικά, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη μέσα στα επόμενα 80 χρόνια και να γιορτάσουμε το 2019 με όλους όσους έχουν κάνει την επιτυχία μας δυνατή».

80th anniversary 2

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμένεται δραστήρια

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos Yachts είναι έτοιμη να υποδεχτεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style