ΙΟΠ:Θεοφάνια με βραβεύσεις των κορυφαίων Ιστιοπλόων

Ημέρα γιορτής τα Θεοφάνια για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς καθώς μαζί με τις εκδηλώσεις για τον αγιασμό των Υδάτων πραγματοποιήθηκε και η ετήσια γιορτή βράβευσης των κορυφαίων Ιστιοπλόων της χρονιάς που πέρασε.

Ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων πραγματοποιήθηκε παρουσία επισήμων αλλά και πολλών πολιτών του Πειραιά, παρά το τσουχτερό κρύο της ημέρας. Ακόμα πιο ζεστή και γιορτινή έγινε η ατμόσφαιρα με την συμμετοχή της μπάντας του Λιμενικού σώματος που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συνόδευσε τους καλεσμένους στον Όμιλο.

iop 2

Οι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης & Παύλος Καγιαλής

Ο ΙΟΠ, που μετρά 81 χρόνια ιστορίας, με αφορμή την γιορτινή μέρα των Θεοφανίων βράβευσε σε μια υπέροχη εκδήλωση τους κορυφαίους ιστιοπλόους του 2018. Από τους βραβευθέντες δεν θα μπορούσε να λείπουν οι Ολυμπιονίκες στα 470  Παύλο Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη, αλλά και την αθλήτρια του ΙΟΠ, Βασιλεία Καραχάλιου, που κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο στην κατηγορία της.

Κατά την εκδήλωση την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη δόθηκαν τιμητικά έπαθλα και στο ‘νέο αίμα’ του αθλήματος, το οποίο χάρισε στη χώρα μας πολλές επιτυχίες το 2018. Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς κ. Γιάννης Παπαδημητρίου μετά τον χαιρετισμό του έδωσε τιμητικές πλακέτες και σε όλους τους χορηγούς του ομίλου που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το έργο του.

iop 1 O Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς κ. Γιάννης Παπαδημητρίου

Την τελετή παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, πολλοί εκπρόσωποι σωμάτων, πολιτείας και επιμελητηρίων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, η πρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Πειραιά, Ολυμπιονίκης κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, αλλά και πολλοί Ολυμπιονίκες, οι οποίοι χάρισαν το χειροκρότημά τους στους Έλληνες Ιστιοπλόους.

iop 6 Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης

Έπειτα από την ολοκλήρωση των βραβεύσεων έγινε και η κοπή της πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς με την ευχή όλων για περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. 

iop 7

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος

iop 8

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος

iop 9

iop 3

iop 5

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style