12 Χρόνια ONDECK | Ιστορίες Ανάπτυξης και Εξέλιξης (2ο μέρος)

12 Years ONDECK

Everything we’ve loved, advocated, worked on with passion and shared with you for 12 consecutive years in one comprehensive tribute celebrating ondeck’s birth, growth and future.

7. Εστιάζοντας στο yachting

Το 2021 διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία το 1ο Olympic Yacht Show στην Olympic Marine.

  12years OYS

Το premium in-water show που έλειπε από τα ναυτικά δρώμενα της χώρας αποτελεί το πιο δυνατό ιδανικό μέσο ανάπτυξης ποιοτικού τουρισμού και βάζει τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός θεσμού που θα αναδείξει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του yachting. 

12years SeabornPeople

Την ίδια χρονιά, η ONDECK MEDIA αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές του χώρου με το “The People of Yachting”, ένα πολυτελές λεύκωμα αφιερωμένο στους ανθρώπους που μας εμπνέουν και κινούν την αγορά του σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού. Το 2021, η εταιρεία αναλαμβάνει την έκδοση του SEABORN, του επίσημου περιοδικού της Technohull, του αναγνωρισμένου ελληνικού brand που έχει διαγράψει ένα από τα μεγαλύτερα success stories της επιχειρηματικής σκηνής της χώρας.

 

8. Κύματα επιτυχίας

Λίγους μήνες πριν τη διεξαγωγή του 2ου Olympic Yacht Show, το 2022, το OYS δίνει δυναμικό παρών στην 9η διοργάνωση των Tourism Awards, όπου βραβεύεται για την προσφορά του στην προώθηση του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού με το Bronze Award στην κατηγορία Φεστιβαλ-Εκθέσεις.

12years OYS02

Στις 7 Οκτωβρίου 2022, το 2ο Olympic Yacht Show ανοίγει και πάλι τις πύλες του, παρουσία της πολιτικής και της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας. Καταγράφοντας νέο ρεκόρ επισκεπτών και σκαφών, η διοργάνωση αποτελεί μία διεθνή συνάντηση ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην πολυδιάστατη αγορά του yachting, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες για την ανάπτυξη του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού που αναδεικνύει τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κάλυψη του show από διεθνή μέσα απέδειξε για ακόμα μία χρονιά ότι το Olympic Yacht Show, ως θεσμός πλέον, διεκδικεί επάξια μια θέση ανάμεσα στις αντίστοιχες κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης.

 

12Y 100 100Hotel

Η χρονιά κλείνει με τη συμμετοχή της ONDECK στο 100% Hotel Show και τη διοργάνωση ειδικού session με θέμα "Yacht Design: Η επόμενη ημέρα του yachting και πώς επηρεάζει την ξενοδοχειακή ανάπτυξη". Curator του workshop ήταν ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, ιδρυτής της ONDECK MEDIA, και ομιλητές ο Νικόλαος Δαφνιάς, Managing Director της Alpha Marine Ltd., η Άννα Κουτσουκώστα, Principal Architect του βραβευμένου γραφείου ΑΜΚ και ο Νίκος Μανάφης, ιδρυτής του σχεδιαστικού γραφείου nikos.manafis design.

 

9. Το επόμενο μεγάλο βήμα

Από τη θάλασσα στο βουνό, το 2023 για την ONDECK ξεκινά με κάτι διαφορετικό, που φτάνει πολύ ψηλά και συγκεκριμένα στα Κελλάρια 1.950, στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού. Η νέα συνεργασία της με τη δραστήρια Snowflake Winter School οδηγεί στο πρώτο τεύχος του Snowflake, μία premium δίγλωσση έκδοση, αφιερωμένη στη χιονοδρομία, τις ορεινές δραστηριότητες και το lifestyle στο βουνό.

 

12YZappeion

Στα άμεσα σχέδια της ONDECK είναι και η 2η διοργάνωση των Yachting Awards, που αναμένεται να επιστρέψουν στο Ζάππειο Μέγαρο, αποτίνοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες αποτελούν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό και τη νέα γενιά επιχειρηματιών που συνεχίζει με όραμα και φρέσκιες ιδέες.

  12YEcaliClub

10. Υψηλές συνεργασίες

Στο πλαίσιο της εξέλιξης της ηγετικής της θέσης στα τεκταινόμενα της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού, η ONDECK MEDIA διατηρεί συνεργασίες με το CEO Clubs Greece, το πρώτο premium και exclusive Club των CEO και Επιχειρηματιών της Ελλάδας, το Club Ecali, το πρώτο country club στην Ελλάδα που συγκεντρώνει μια δυνατή επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και με την Ελληνική Κοινότητα του Μονακό, η οποία ιδρύθηκε το 1952 και μέχρι σήμερα λειτουργεί ως πόλος έλξης των Ελλήνων εφοπλιστών και επιχειρηματιών που ζουν και ασκούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα στο πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής.

12YEcaliClub

 

12years Newdigi

11. Νέα ψηφιακή εποχή

Με στόχο ένα νέο, σύγχρονο και ανανεωμένο πρόσωπο, το skipperondeck.gr ετοιμάζεται να μπει σε νέα τροχιά. Η επόμενη μέρα της νέας digital εποχής θα βρει το site του αγαπημένου μας περιοδικού ακόμα πιο λειτουργικό, εύκολο και φιλικό για τον χρήστη. Μοντέρνο και ελκυστικό, με υψηλή αισθητική που θα αντανακλά το status της εταιρείας και απόλυτα συμβατό με τις νέες τεχνολογίες, το skipperondeck.gr θα καλωσορίσει σύντομα τους αναγνώστες του σε έναν ψηφιακό κόσμο που θα χαίρεσαι να απολαμβάνεις.

 

12years yachts

12. The fleet

Όσο για το σκάφος της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως την αγάπη του ιδρυτή της ONDECK για τη θάλασσα και την προσωπική ενασχόλησή του με αυτή, τo S/Y ONDECK δεν είναι απλά ένα ιστιοπλοϊκό. Είναι η φυσική ακολουθία των δραστηριοτήτων της ONDECK MEDIA και η εις βάθος σχέση της με τον κλάδο. Κατασκευασμένο από την γαλλική Jeanneau Chantier Naval, το κομψό Sun Odyssey 440, είναι διαθέσιμο για ενοικίαση όλο το χρόνο για αναψυχή, εταιρικά events, συναντήσεις και ενέργειες προβολής. ‘Όπως και το κορυφαίο SeaDna999G6 της Technohull, ειδικά σχεδιασμένο για την ONDECK και εξοπλισμένο με δύο 300hp Mercury μηχανές, που ταξιδεύει με 45 κόμβους και φτάνει τελική ταχύτητα άνω των 65 κόμβων.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Η Athenian Yachts επενδύει στη Μαρίνα Με…

Η νέα φιλική προς το περιβάλλον Μαρίνα Μεσολογγίου αναμένεται να...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style