Η OMEGA παρουσιάζει τη συλλογή De Ville Trésor

Για τις γυναίκες που αγαπούν τις λεπτές γραμμές και την απλότητα των OMEGA De VilleTrésor, μια επιλογή ελκυστικών νέων μοντέλων προστέθηκε μόλις στη συλλογή.

Οι επιπλέον επιλογές που διαθέτουν πολυτελή υλικά κατασκευής, προσθέτουν πολύ ελκυστικές προτάσεις στην ήδη πολυτελή γραμμή ρολογιών.

Τα νέα μοντέλα διατίθενται σε μέγεθος κάσας 36 mm και 39 mm. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των κλασσικών εκδόσεων από ανοξείδωτο ατσάλι ή των μοντέλων από χρυσό Moonshine™ 18K. Αυτό το μοναδικό κράμα, το χρώμα του  οποίου είναι εμπνευσμένο από τη λάμψη του φεγγαριού στο σκούρο μπλε ουρανό, προσφέρει μια πιο παλ απόχρωση από το κλασσικό κίτρινο χρυσό 18Κ καθώς και μια υψηλότερη ανθεκτικότητα χρώματος και λάμψης στο πέρασμα του χρόνου.

omegadeville2

Διατηρώντας το χαρακτηριστικό σχεδιασμό των Trésor, κάθε κάσα διακοσμείται από 36 full-cutδιαμάντια τοποθετημένα σε καμπύλη, σε κάθε μια από τις πλευρές της. Ένα επιπλέον διαμάντι είναι τοποθετημένο στην κορώνα, στη μέσα ενός λουλουδιού OMEGA από κόκκινο χυτό κεραμικό. Επιπλέον, τα ρολόγια έχουν και την χαρακτηριστική ιδιαιτερότητα του πίσω μέρους της κάσας που έχει έναν πολύ όμορφο γυαλισμένο καθρέπτη με ανάγλυφη μεταλλιζέ τη φράση “Her Time”.

omegadeville1

Ενώ τα μοντέλα κυκλοφορούν με δερμάτινο ή καουτσούκ λουράκι, αυτή η γοητευτική συλλογή είναι τώρα διαθέσιμη σε μια γκάμα χρωμάτων στο καντράν, συμπεριλαμβανομένου του λευκού, του μπλε λακαρισμένου PVD, του ιριδίζοντος ασημί, του λακαρισμένου κόκκινου ή καφέ κι όλα με το διαχρονικό στιλ των Ρωμαϊκών αριθμών για τις της ώρας. Κάθε μοντέλο διαθέτει την πλήρη 5ετή εγγύηση της OMEGA.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster 38 mm

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με μια αστραφτερή στεφάνη στολισμένη με...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design