Δημιουργήστε το δικό σας IWC Ingenieur Chronograph

Η ΙWC Schaffhausen κυκλοφορεί ένα νέο τεχνολογικό προϊόν που προσφέρει την ευκαιρία στους πελάτες της να δημιουργήσουν μια προσωποποιημένη έκδοση του Ingenieur Chronograph.

Με τη χρήση ενός εύχρηστου εργαλείου στο IWC.com, οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν το δικό τους ρολόι, επιλέγοντας ανάμεσα από διαφορετικά υλικά για την κάσα, καθώς και από προτάσεις για καντράν, δείκτες, λουράκια και επιλογές χάραξης στο πίσω μέρος. Με τη νέα αυτή υπηρεσία, ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για δυνατότητες προσωποποίησης των ρολογιών που επιλέγουν, ώστε να ταιριάζουν με το στυλ τους, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει την πρότασή του στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Τα προϊόντα πολυτελείας δεν χαρακτηρίζονται μόνο από την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα και δεξιοτεχνία, αλλά αποτελούν και σε μεγάλο βαθμό προσωπικά αντικείμενα. Το νέο IWC Configurator επιτρέπει στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη συλλογή υλικών, καντράν, δεικτών και μπρασελέ για να δημιουργήσουν μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών στυλ, καταλήγοντας σε ένα μοναδικά προσωποποιημένο ρολόι, στολισμένο με την προσωπική τους χάραξη. Όλα αυτά άμεσα στο IWC.com, οποιαδήποτε ώρα και από οποιοδήποτε μέρος επιθυμούν οι πελάτες μας», ανέφερε ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen.

Chronograph 2

Σε αντίθεση με ένα απλό εργαλείο επιλογής παραλλαγών το οποίο καταλήγει να προτείνει στους πελάτες κάποιο μοντέλο από την τελευταία συλλογή, το νέο εύχρηστο online εργαλείο της IWC προσφέρει εκτενείς επιλογές προσωποποίησης δημιουργώντας νέα προϊόντα που δεν υπάρχουν ήδη σε κάποια συλλογή.

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗΣ
Το βασικό μοντέλο είναι το σπορ και κομψό Ingenieur Chronograph με τον μηχανισμό 69375 της IWC και το αποδοτικό σύστημα κουρδίσματος με απόθεμα ενέργειας 46 ωρών. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από τα πολλά υλικά για την κάσα, τους συνδυασμούς από καντράν και δείκτες, καθώς και το λουράκι που τους ταιριάζει.

Chronograph 3

 Επιπλέον, μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική χάραξη στο πίσω μέρος της κάσας. Με τη χρήση 3D rendering τεχνολογίας σε πραγματικό χρόνο, ο κάθε συνδυασμός εμφανίζεται στην οθόνη πριν την τελική επιλογή. Το «IWC Style Visualizer» προσφέρει τη δυνατότητα της προεπισκόπησης του μοντέλου που έχει δημιουργηθεί σε συνδυασμό με διαφορετικά στυλ ντυσίματος, από σπορ μέχρι business και επίσημο, διασφαλίζοντας έτσι ότι το ρολόι ταιριάζει με το προσωπικό στυλ του μελλοντικού κατόχου του. Κάθε μοντέλο κατασκευάζεται στο Schaffhausen και περνάει από τεστ 500 ωρών σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ακρίβειας που θέτει η IWC. Μετά το τέλος της περιόδου κατασκευής και ελέγχου που διαρκεί 12 εβδομάδες, το ρολόι αποστέλλεται σε διεύθυνση εντός των ΗΠΑ, ή παραδίδεται σε κάποιες από τις IWC Boutique των ΗΠΑ.

Το Ingenieur Configurator είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ στο iwc.com. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσω του site ή και τηλεφωνικώς.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design