Stryve, "έξυπνη" πετσέτα γυμναστικής από το Wefit.gr

H "έξυπνη" πετσέτα γυμναστικής από το Wefit.gr προσφέρει πολλές και πρακτικές λύσεις. 

 Η Stryve διαθέτει μαγνητικό κλιπ φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας συνθετικού δέρματος για να στερεώνεται στα όργανα γυμναστικής. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει μεταλλική επιφάνεια  είναι δυνατό να την κρεμάσετε από το δερμάτινο θηλάκι που περιέχει. Η αντιολισθητική της επιφάνεια την κρατάει στη θέση της και προσφέρει αποτελεσματικό κράτημα στον πάγκο γυμναστικής. Τοποθετείται επάνω στο όργανο γυμναστικής χωρίς τον φόβο να γλυστρίσει.

STRYVE 2

Θήκη για Smartphone
Η πετσέτα έχει θήκη για τη φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων κατά την άθληση. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πολυεστέρα με διχτάκι που επιτρέπει την πρόσβαση στο κινητό . Το επάνω μέρος της πετσέτας κλείνει με ένα λειτουργικό φερμουάρ.

STRYVE 3

Προφυλάσσει από τα βακτήρια
Οι διαφορετικές χρωματικές όψεις και υφές στις δύο πλευρές της πετσέτας προφυλάσσουν από τα βακτήρια και συνεισφέρουν σε καλύτερη υγιεινή κατά τη διάρκεια της άσκησης. Είναι φιλική για το δέρμα, φτιαγμένη από βαμβακερό υλικό ή μικροίνες με υψηλή απορροφητικότητα ώστε να σκουπίζεται πιο εύκολα ο ιδρώτας και να στεγνώνει γρήγορα. Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικά η πετσέτα είναι φτιαγμένη από 100% Βαμβάκι (προδιαγραφών OEKO-TEX Standard 100). Πλένεται στους 60 βαθμούς Κελσίου, δεν ενδείκνυται για στεγνωτήριο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα σε διαστάσεις 105cm x 42.5cm ενώ η σειρά διαθέτει και πετσέτες θαλάσσης σε διαστάσεις 180cm x 90cm με τα ίδια πλεονεκτήματα με τις πετσέτες γυμναστικής.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

BREGUET

Breguet: Nέα εμβληματική συλλογή …

Η Breguet αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας μια νέα...

Style