Suunto 9 με έξυπνη τεχνολογία μπαταρίας

Η έξυπνη τεχνολογία της Suunto εξασφαλίζει ότι η μπαταρία θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, αρκετή για πολύωρες περιπέτειες στην ύπαιθρο.

Η Suunto ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Suunto 9, ένα ρολόι με GPS για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα, σχεδιασμένο για αθλητές που έχουν υψηλές απαιτήσεις. Η μπαταρία του Suunto 9 διαρκεί πάρα πολύ, μέχρι 120 ώρες με GPS, ενώ το έξυπνο σύστημα διαχείρισής της με υπενθυμίσεις σας βοηθάει να μη ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία. Το ανθεκτικό Suunto 9 έχει σχεδιαστεί για σκληρή προπόνηση και τρέξιμο μεγάλης διάρκειας και έχει δοκιμαστεί στις πιο σκληρές.

Το Suunto 9 είναι συμβατό με τη νέα εφαρμογή Suunto που σας επιτρέπει να κρατήσετε ημερολόγιο με την προπόνησή σας, με την καθημερινή σας δραστηριότητα και τον ύπνο και σας επιτρέπει να το μοιράζεστε με άλλους χρήστες και να αλληλεπιδράτε μαζί τους μέσω της εφαρμογής.

suunto9 2

Έξυπνη τεχνολογία μπαταρίας με υπενθυμίσεις
Τρεις προκαθορισμένες λειτουργίες μπαταρίας- Performance, Endurance και Ultra- με διάρκεια ζωής από 25 ως 120 ώρες καταγραφής με ενεργοποιημένο τον εντοπισμό GPS. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε και εξατομικευμένες λειτουργίες μπαταρίας για να ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Από τη στιγμή που ξεκινάτε μια καταγραφή, βλέπετε την ένδειξη με την εκτιμώμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία που έχετε επιλέξει. Αν δεν είναι αρκετή, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επιλέξετε κάποια άλλη λειτουργία.

Εκτός από τις λειτουργίες της μπαταρίας, το Suunto 9 χρησιμοποιεί έξυπνες υπενθυμίσεις για να μπορείτε να έχετε πάντα αρκετή μπαταρία για την επόμενή σας περιπέτεια. Κάποιες υπενθυμίσεις βασίζονται για παράδειγμα στο ιστορικό δραστηριοτήτων σας για να σας είστε σίγουροι πως η μπαταρία σας είναι πλήρως φορτισμένη πριν την επόμενή σας έξοδο. Αν το ρολόι αντιληφθεί ότι η μπαταρία σας πέφτει κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, αυτόματα θα σας προτείνει να αλλάξετε λειτουργία.

Δοκιμασμένο στα άκρα- χιλιάδες ώρες δοκιμών στις πιο αντίξοες συνθήκες

Το Suunto 9 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις επαγγελματιών αθλητών. Δοκιμασμένο στις πιο αντίξοες συνθήκες για χιλιάδες ώρες πραγματικής χρήσης από την ομάδα της Suunto και από αθλητές σε ολόκληρο τον κόσμο, θα αποτελέσει τον πιο πιστό σας σύμμαχο σε κάθε περιπέτεια.

suunto9 3

Τεχνολογία Suunto FusedTrack™ για πιο ακριβή εντοπισμό και απόσταση

Στις πολύ μεγάλες διαδρομές, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αποτελεί πολλές φορές ανασταλτικό παράγοντα για την καταγραφή της απόστασης με ακρίβεια, καθώς το GPS καταναλώνει πολύ μπαταρία. Ο μοναδικός αλγόριθμος της Suunto FusedTrack™ συνδυάζει τα δεδομένα του GPS και του αισθητήρα κίνησης για βελτιωμένη ακρίβεια εντοπισμού και απόστασης. Έτσι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξάνεται, μειώνοντας την ισχύ του GPS χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς στην ακρίβεια.

Αντλώντας από την εμπειρία της Suunto σε διάφορα αθλήματα, το Suunto 9 διαθέτει περισσότερες από 80 λειτουργίες αθλημάτων και προσφέρει πολύ βολική μέτρηση καρδιακής συχνότητας από τον καρπό από τη Valencell Inc. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με πλήρη πλοήγηση με GPS, ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου, προειδοποίηση καταιγίδας και άλλες πολλές φανταστικές λειτουργίες για αθλητές και περιπέτειες στην ύπαιθρο.

suunto9 4

Μοιραστείτε το πάθος σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Suunto

Συνδέστε το Suunto 9 με τη νέα εφαρμογή Suunto για να παρακολουθείτε όλες σας τις περιπέτειες, αλλά και τις τάσεις σας μακροπρόθεσμα καθώς και την καθημερινή σας δραστηριότητα και τον ύπνο. Μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές σας εύκολα και συνδεθείτε με άλλους χρήστες της κοινότητας.

Η έξυπνη σύνδεση μέσω κινητού σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις καθημερινές σας υποχρεώσεις με ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων, μηνύματα και άλλες ειδοποιήσεις στο ρολόι σας. Η εφαρμογή Suunto είναι διαθέσιμη στο App Store και το Google Play.

Τα εξαιρετικά υλικά και ο τρόπος κατασκευής ολοκληρώνουν το καταπληκτικό αυτό ρολόι με τις φοβερές επιδόσεις που σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στη Φινλανδία. Στεφάνη και μπουτόν από ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και μια ανθεκτική κάσα συνδυάζονται με το μαλακό και ανθεκτικό λουράκι σιλικόνης για να είναι άνετο στο χέρι σας. Το Suunto 9 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό και η προτεινόμενη τιμή λιανικής του ρολογιού ανέρχεται στα 599 ευρώ.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style