Donkey Hotels x Green Garlic Studios

Donkey Hotels x Green Garlic Studios

Το πρωτοποριακό γκρουπ φιλοξενίας Donkey Hotels ανέθεσε στον καινοτόμο και επιδραστικό σεφ-ιδιοκτήτη εστιατορίων και μπαρ, Άρη Βεζενέ, και την εταιρία του Green Garlic Studio που ειδικεύεται στο hospitality concept design, την επιμέλεια μιας νέας F&B πρότασης για τα ξενοδοχεία του.

NOŪS Santorini Main Pool

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αντιμετωπίζει τολμηρά την διερεύνηση της έννοιας της φιλοξενίας: η Donkey Hotels που επενδύει στα ξενοδοχεία της μια ξεχωριστή αρχιτεκτονική προσέγγιση, ντυμένη με σύγχρονη τέχνη και κορυφαίο design, συνεργάζεται στενά με την out-of-the-box Green Garlic Studio με σκοπό να δημιουργήσουν ένα καινούριο concept εστίασης και φιλοξενίας. To concept αυτό διηγείται μια ιστορία ενώ ταυτόχρονα σερβίρει γενναιόδωρα και θεατρικά, μια μοναδική στο είδος της κουζίνα.

Ξεφεύγοντας από την τυποποιημένη ξενοδοχειακή λογική, η συνεργασία της Donkey Hotels με την Green Garlic Studio δημιουργεί μια πολυσύνθετη και ολοκληρωμένη προσέγγιση που σφραγίζει μια νέα εποχή στον τομέα της φιλοξενίας επανακαθορίζοντας την μέσα από τη δυναμική των εξαιρετικών εμπειριών.

NOŪS Santorini Reception

Χωρίς να περιορίζεται στη διαχείριση της “επιμέλειας” της κουζίνας από έναν “γνωστό” σεφ, η Green Garlic Studio δημιουργεί εξαρχής ιδιαίτερα concept εστιατορίων για την Donkey Hotels, σχεδιάζοντας, όχι μόνο την φιλοσοφία και τις συνταγές της κουζίνας, αλλά το συνολικό concept του εστιατορίου από τη σύλληψη της ιδέας έως το άνοιγμά του. Αυτό συμπεριλαμβάνει την ατμόσφαιρα, το art de la table, τη μουσική, τον εσωτερικό σχεδιασμό, τις ιδιαιτερότητες του σέρβις και όλες εκείνες οι λεπτομέρειες και μικρές εκπλήξεις που μετατρέπουν ένα καλό φαγητό σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Το Green Garlic Studio είναι ένα δημιουργικό εργαστήριο F&B με πυρήνα του την φιλοξενία. Περιλαμβάνει μια ομάδα έμπειρων δημιουργών, R&D σεφ, mixologists και στελεχών της εστίασης οι οποίοι δημιουργούν brands από το αρχικό concept μέχρι και το λανσάρισμά τους.

NOŪS Santorini Spa

Η γκάμα των υπηρεσιών της κινείται πέρα από το σύνηθες concept της επιμέλειας του μενού και εστιάζει στη γέννηση καινούργιων ιδεών μέσα από μια απλή προσέγγιση, να παρέχει τις καλύτερες λύσεις, έτοιμες για χρήση στο χώρο της φιλοξενίας. Το operation του concept και η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού πραγματοποιούνται από την Donkey Hotels.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο concept που εγκαινιάζει την συνεργασία των δύο εταιρειών έχει λανσαριστεί με το ELIO’S, το πρώτο Italian American Chophouse το οποίο βρίσκεται στο ξενοδοχείο NOŪS Santorini.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style