Hublot Santorini Boutique: Εγκαίνια

Hublot Santorini Boutique egkainia

Η νέα μπουτίκ HUBLOT στη Σαντορίνη προσθέτει αίγλη στο νησί της Καλντέρας.

Hublot boutique 2

Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Γιάννης Γκόφας (CEO & Founder of GOFAS Jewelry)

Με ιδιαίτερη χαρά η Hublot ανακοινώνει τα εγκαίνια της νέος Hublot Boutique στη Σαντορίνη.

Hublot boutique 4

Augusto Capitanucci (Regional Director Mediterranean Countries of Hublot), Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Samantha Misovits (Star Hellas 2022), Γιάννης Γκόφας (CEO & Founder of GOFAS Jewelry), Άνθιμος Ανανιάδης (Ηθοποιός /Σκηνοθέτης)

Μετά τη λειτουργία των πολυτελών καταστημάτων στην Αθήνα και τη Μύκονο, η νέα μπουτίκ HUBLOT στη Σαντορίνη σέβεται την εμβληματική ομορφιά αυτού του νησιού, προσφέροντας ένα διαχρονικό ταξίδι κομψότητας και καινοτομίας.

  Hublot boutique 5

Γρηγόρης Γκόφας, Samantha Misovits (Star Hellas 2022), Άνθιμος Ανανιάδης (Ηθοποιός /Σκηνοθέτης)

Λίγο πριν τη δύση του ηλίου, το νησί φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται τις εξέχουσες παρουσίες της οικογένειας του Γιάννη Γκόφα, του Γρηγόρη Γκόφα που μαζί με τον Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot) πρωταγωνιστούν στα εγκαίνια της Hublot στο νησί της Σαντορίνης.

Hublot boutique 6

Διονύσης Μπαχατούρης (Boutique manager HUBLOT), Θεόδωρος Αρβανιτίδης (Sales manager HUBLOT), Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Σταύρος Θεοδώρου (Boutique manager HUBLOT), Γιάννης Γκόφας (CEO & Founder of GOFAS Jewelry)

Με την παρουσία του Augusto Capitanucci (Regional Director Mediterranean Countries of Hublot), της δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού Έλλης Σπυροπούλου, του σκηνοθέτη – ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη, της Star Hellas 2022 Σαμάνθας Misovits, καθώς και πολλών άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της τέχνης, των media, μα και επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας, αυτά τα εγκαίνια, γίνονται διάσημα σε όλη την Ελλάδα.

Hublot boutique 7

Χαρά Γκόφα, Αναστασία Γκόφα, Γιώργος Γκόφας, Samantha Misovits (Star Hellas 2022)

Σε αυτή τη σπουδαία στιγμή σηματοδοτείται η συνάντηση της υψηλής Ελβετικής ωρολογοποιίας, με ένα από τα πιο γραφικά νησιά στον κόσμο.

Hublot boutique 8

Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Άνθιμος Ανανιάδης (Ηθοποιός /Σκηνοθέτης), Samantha Misovits (Star Hellas 2022)

Καθώς οι πόρτες της boutique ανοίγουν, αποκαλύπτεται η τέχνη και ομορφιά στην ωρολογοποιία που μόνο η Hublot μπορεί να δημιουργήσει!

Hublot boutique 9

Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Γιάννης Γκόφας (CEO & Founder of GOFAS Jewelry), Θεόδωρος Αρβανιτίδης (Sales manager HUBLOT), Δήμητρα Χούμη (Commercial director GOFAS)

Το κατάστημα στη Σαντορίνη, συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Αιγαίου με τη μοναδική αισθητική της μάρκας Hublot.

Hublot boutique 10

Όταν ο ήλιος δύει πάνω από την καλντέρα της Σαντορίνης για αυτό το εξαιρετικό γεγονός, ανατέλλει ταυτόχρονα μια περιπέτεια που φωτίζει τη μαγεία της Σαντορίνης και τη φιλοσοφία του κορυφαίου οίκου υψηλής ωρολογοποιίας, Hublot.

Hublot boutique 11

Hublot boutique 12

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style