Το Ελληνικό παίρνει ζωή

To elliniko pairnei zoi

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα.

"Η δημιουργία της νέας πόλης του Ελληνικού, ενός νέου παγκόσμιου μοντέλου αστικής ανάπλασης, έρχεται κάθε μέρα πιο κοντά.

Ενδεικτικά, αναφέρω μερικά από τα έργα που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη, ξεκινώντας από τη θεμελίωση του πρώτου οικιστικού «πράσινου» ουρανοξύστη, το κτίριο που θα στεγάσει τα 4 σωματεία ΑμεΑ και που θα παραδώσουμε αρχές φθινοπώρου και πολλά άλλα έργα υποδομών, με προεξέχουσα την υπογειοποίηση της Ποσειδώνος.

Για να φθάσουμε στο σήμερα και στο στάδιο κατασκευής των ανωτέρω έργων, δεκάδες διαγωνισμοί έχουν τρέξει, εκατοντάδες μελέτες έχουν ολοκληρωθεί, οικοδομικές άδειες έχουν εκδοθεί και νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν καθημερινά.

Η προστασία του περιβάλλοντος, η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας, οι νέες τεχνολογίες και η προσβασιμότητα από όλους αποτελούν θεμελιώδεις προτεραιότητες.

Μια πρώτη γεύση του μέλλοντος δίνει το Experience Centre σε όσους το επισκέπτονται ενώ το Experience Park, το πρώτο μέρος του πάρκου των 2.000 στρεμμάτων, ξεπέρασε τους 1 εκατ. επισκέπτες μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Η νέα πόλη του Ελληνικού είναι το όραμά μας και παρακαταθήκη, για εμάς και τα παιδιά μας. Για την Ελλάδα του μέλλοντος που οραματιζόμαστε να πάρει τη θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη.

Εγκαινιάζουμε, λοιπόν, έναν τρόπο επικοινωνίας που περιλαμβάνει ένα διαδραστικό website καθώς και newsletters, με στόχο να μοιραζόμαστε μαζί σας, με απόλυτη διαφάνεια, την πρόοδο, τις προκλήσεις αλλά και τις επιτυχίες που μας δίνουν τη δύναμη να προχωράμε.

Σε αυτή τη διαδρομή θέλουμε όλοι να είστε ενήμεροι για το όραμα και την προσπάθειά μας."

Οδυσσέας Αθανασίου, CEO LAMDA Development

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style