Katikies: Πολυτελής εμπειρία φιλοξενίας σε Σαντορίνη και Μύκονο

Katikies Santorini Mykonos

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, ο Όμιλος Katikies είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους κοσμογυρισμένους καλεσμένους του στα εμβληματικά ξενοδοχεία του στα πανέμορφα νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου.

Katikies Chromata

Οι επτά εντυπωσιακές μονάδες ανοίγουν όλες και πάλι τις πόρτες τους μέσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο με στόχο να αποτελέσουν για ακόμα ένα καλοκαίρι ένα ονειρεμένο νησιωτικό καταφύγιο για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια μοναδικά εξατομικευμένη και πολυτελή εμπειρία φιλοξενίας στους ανανεωμένους χώρους των Katikies Santorini, Katikies Kirini, Katikies Garden, Katikies Chromata, Katikies Villa, Katikies Mykonos και Katikies Villas Mykonos, και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίες εγκαταστάσεις και παροχές, βραβευμένα γαστρονομικά concepts και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Katikies Garden

Ένα απαράμιλλο ταξίδι στη γεύση
Με τη γαστρονομία να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη φιλοσοφία του Ομίλου, τα ξενοδοχεία Katikies προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία, ικανή να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο έμπειρους και αυστηρούς foodies παγκοσμίως, με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Executive Chef Έκτορα Μποτρίνι στο τιμόνι. Οι λάτρεις των γευστικών απολαύσεων είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι στα βραβευμένα εστιατόρια Selene, Therasia και Botrini's Santorini τα οποία αποκαλύπτουν έναν κόσμο υπέρτατης γαστρονομικής τέχνης στις σαγηνευτικές τοποθεσίες τους, ενώ έχοντας ως στόχο να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ο Όμιλος επιφυλάσσει φέτος ακόμα δύο συναρπαστικά νέα. Η Μύκονος υποδέχεται το δικό της Botrini’s στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Katikies Mykonos και η γαστρονομική σκηνή της Σαντορίνης καλωσορίζει και πάλι το εμβληματικό εστιατόριο Koukoumavlos με τις δημιουργικές αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις που βρίσκει το νέο του και παντοτινό σπίτι στο Katikies Chromata.

Katikies Mykonos

Μια πολλά υποσχόμενη και συναρπαστική σεζόν
Για ακόμα ένα καλοκαίρι επιστρέφουν και τα εμβληματικά events του Selene τα οποία έκλεψαν πέρυσι την καρδιά των επισκεπτών. Το ατμοσφαιρικό Selene Wine Bar θα φιλοξενήσει τις πιο ατμοσφαιρικές Full Moon βραδιές παρέα με προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και ξεχωριστές γεύσεις καθώς και lives από ταλαντούχους μουσικούς στη διάσημη αυλή του. Η αρχή γίνεται με το Flower Moon στις 4 Μαΐου και έρχεται να δώσει το έναυσμα για μια σεζόν που αναμένεται να είναι πραγματικά αξέχαστη.

Katikies Garden 2

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style