Ζώης Ευσταθίου ΑΕ: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

kopi protoxroniatikis pitas zois efstathiou

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. καλωσόρισε το νέο έτος με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο «Εντευκτήριο» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, στο Μικρολίμανο.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας και οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν σε ένα πολύ φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον.

zois kopi pitas 1

Το 2022 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ζώης Ευσταθίου ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους εργαζόμενους για το σθένος τους, τον επαγγελματισμό και την αμέριστη προσφορά τους στην ανάπτυξη της εταιρείας, την επίτευξη υψηλών πωλήσεων και το ρεκόρ τζίρου. «Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

zois kopi pitas 3

Ο κ. Ευσταθίου καλωσόρισε, επίσης, τους νέους εργαζόμενους της εταιρείας και σε κλίμα συγκίνησης ευχαρίστησε τον επί 34χρόνια εργαζόμενο και Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Παπαδόγια που συνταξιοδοτείται.

zois kopi pitas 4

Για την φετινή χρονιά οι τυχεροί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν της εργαζόμενοι οι οποίοι έλαβαν τα δώρα τους, φωτογραφήθηκαν και άκουσαν ευχές για μια τυχερή χρονιά από όλους.

zois kopi pitas 5

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style