Δυναμική παρουσία της Ζώης Ευσταθίου Α.Ε. στο Boat & Fishing

Ζώης Ευσταθίου Α.Ε.

 Με επιτυχία και υψηλή προσέλευση ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ζώης Ευσταθίου Α.Ε στην Boat & Fishing

Οι εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι που επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρίας, ρώτησαν και ενημερώθηκαν για τις ειδικά διαμορφωμένες για την έκθεση προτάσεις της Ζώης Ευσταθίου Α.Ε σε μηχανές και σκάφη καθώς και για την ευρύτερη γκάμα προϊόντων της εταιρίας. Διαπίστωσαν με την βοήθεια των ειδικών τον υψηλό σχεδιασμό, την αξιοπιστία, την τεχνολογική υπεροχή των εκθεμάτων και φυσικά τις συμφέρουσες οικονομικά προσφορές. Οι άνθρωποι του περιπτέρου «ξενάγησαν» τους επισκέπτες στον κόσμο των μοναδικών προϊόντων της MERCURY και τους παρουσίασαν από κοντά τους ηλεκτρικούς κινητήρες MotorGuide, τον εξωλέμβιο κινητήρα Mercury Fourstroke 115 ProXs, το φουσκωτό σκάφος Mercury Dynamic RID 270, μικρούς τετράχρονους εξωλέμβιους από 3.5 hp έως9.9 hp, καθώς και μια ενδεικτική γκάμα ανοξείδωτων προπελών της MERCURY.

zoisstand2

Φυσικά, πολλά από τα μοντέλα φουσκωτών σκαφών και κινητήρων που δεν ήταν δυνατό να παρουσιαστούν στο περίπτερο της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ο επισκέπτης μπορούσε να τα δει από κοντά στα περίπτερα του δικτύου των συνεργατών της που συμμετείχαν στην έκθεση.

  zoisstand 1

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι άντλησαν και μεγαλύτερη πληροφόρηση για την εταιρία και τις παροχές της σε εξωλέμβιους κινητήρες, σκάφη και αξεσουάρ σκαφών. Επισημαίνεται ότι στην έκθεση η παρουσία της «Ζώης Ευσταθίου Α.Ε.» πραγματοποιήθηκε στοχευμένα σε προϊόντα που άπτονται περισσότερο στο αντικείμενο του ψαρέματος που ήταν και το κύριο θέμα της έκθεσης.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν:

1. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες MotorGuide, με ενσωματωμένο GPS και τηλεχειρισμό, που αποτελούν το απόλυτο εργαλείο για το ψάρεμα, αφού διαθέτουν δυνατότητα αγκύρωσης στο επιθυμητό σημείο μέσω του GPS, έως και 8 μνήμες για αποθήκευση πορείας, δυνατότητα cruise control, jog, κλείδωμα πορείας καθώς και διασύνδεση με την συσκευή GPS του σκάφους για απεριόριστες δυνατότητες και χρήση αυτόματου πιλότουμέσω Pinpoint GPS.

2. Ο νέος εξωλέμβιος Mercury Fourstroke 115 ProXs, υψηλής αισθητικής και απαράμιλλων επιδόσεων που συγκεντρώνει ότι πιο προηγμένο κυκλοφορεί τεχνολογικά στην κατασκευή κινητήρων θαλάσσης.

3. Το φουσκωτό σκάφος της Mercury Dynamic RID 270, πακέτο με τον τετράχρονο εξωλέμβιο κινητήρα MERCURY 8 hp και με 5 χρόνια εγγύηση, που προσφέρουν την ιδανική λύση για κοντινές εξορμήσεις, με σωστή πλεύση και ασφάλεια.

4. Οι μικροί τετράχρονοι κινητήρες MERCURY F3.5, F4, F5 Sail, F9.9 με 5 χρόνια εγγύηση, που αποτελούν ιδανική λύση για τα μικρά σκάφη είτε αυτά προορίζονται για ψάρεμα αλλά και για κοντινές αποδράσεις.

5. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει μια γκάμα ανοξείδωτων προπελών της MERCURY, που θεωρείται η πλέον αναγνωρισμένη εταιρία κατασκευής προπελών στον κόσμο, με τεράστια γκάμα και τεχνογνωσία στις προπέλες επιδόσεων

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Piccolo 5 aksiopisti energeia sto skafos sas apo tin nautilus

Piccolo 5: Αξιόπιστη Ενέργεια στο Σκάφος σας από την…

Η αξιόπιστη και αυτόνομη παροχή ενέργειας αποτελεί ζωτική ανάγκη για πολλούς ανθρώπους και κλάδους, ειδικά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

12 Years ONDECK

12 Χρόνια ONDECK | Ιστορίε…

Όλα όσα αγαπήσαμε, υποστηρίξαμε, δουλέψαμε με πάθος και μοιραστήκαμε μαζί...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

katapolemisi thalassias rypansis nipiagogeio helmepa

Καταπολέμηση της Θαλά…

Μέλη της Παιδικής HELMEPA, εκπροσωπώντας 11.653 μαθητές και μαθήτριες Νηπιαγωγείων...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

OMEGA Aqua Terra Shades: Zoë Kravitz,  Zhou Dongyu Eddie Redmayne

OMEGA Aqua Terra Shades: Με τους Z…

Το τρίο των διεθνών αστέρων ενώθηκε με την Ελβετική ωρολογοποιία...

Style