H Protergia στηρίζει τη γυναικεία oμάδα Υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Β.

Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, αναλαμβάνει Χρυσός Χορηγός της Γυναικείας Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.) για τις αγωνιστικές περιόδους 2019-2020 & 2020-2021.



Η Γυναικεία Ομάδα Υδατοσφαίρισης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γυναικείο polo σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια, με το 2019 να κλείνει με την ομάδα του Ν.Ο.Β. να κατακτά το Κύπελλο της Ελλάδος.

Με πολύ σπουδαίες επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχει κερδίσει 11 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 1 Κύπελλο Ευρώπης, 2 Super Cup Ευρώπης κι έχει συμμετάσχει στον τελικό της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης της EuroLeague 10 φορές.

Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας του Ν.Ο.Β. με την Protergia έγινε με τον 16ο Χειμερινό Διάπλου που διοργάνωσε ο Όμιλος στις 24/11/2019, όπου η Protergia μετέδωσε ενέργεια σε σχεδόν 500 χειμερινούς κολυμβητές.

NOB Protergia a1000x667

Η Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη, εξέφρασε τη χαρά και την τιμή να σταθεί η Protergia αρωγός της Γυναικείας Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β.: «Η Protergia, ήδη πρωταθλήτρια της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, επέλεξε τις κορυφαίες αθλήτριες του Ν.Ο.Β. για να κατακτήσουν μαζί τις κορυφές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στην Protergia ανοίγουμε ένα δρόμο, γεμάτο δυνατότητες, όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όταν ενώνει τις δυνάμεις της με το Ν.Ο.Β.».

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Β. Στέλλα Λαζάρου δήλωσε σχετικά με την συμφωνία: «Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης δέχεται με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την αρωγή της Protergia στη Γυναικεία Ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας. Τέτοιου είδους σπουδαίες πρωτοβουλίες του ιδιωτικού τομέα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάδειξη του αθλητισμού τόσο σε εθνικό, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς».


Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style