Παρακολουθήστε on-line το 1ο Ψηφιακό Συνέδριο της Ε.ΕΝ.Ε. 16.00-18.00

Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ) και η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε) αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των ημερών τόσο στο υγειονομικό και στο οικονομικό πεδίο,

διοργανώνει με την επιστημονική υποστήριξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, την 1η ψηφιακή ημερίδα με θέμα «Πανδημίες & Παγκόσμια Διαχείριση Κρίσεων Υγείας: Η περίπτωση του Κορωνοϊού».

 

EUENDConf 2

EUENDConf 2

Μέσα από την δίωρη διαδικτυακή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ ειδικών επιστημόνων της υγείας, οικονομολόγων, διεθνολόγων και επιχειρηματιών θα αξιολογηθεί η υφιστάμενη κατάσταση και θα εκτιμηθεί η πορεία της εξέλιξής της. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί προβολή και ανάδειξη συγκεκριμένων προτάσεων αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας και των συνεπειών της στους τομείς της υγείας, της οικονομίας, του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και της εργασίας, με σαφή καθορισμό του εξελισσόμενου και ευμετάβλητου γεωπολιτικού τοπίου.

Η ψηφιακή ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου, 16.00-18.00 με την υποστήριξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, της ELIKON Graphic Arts, τον Όμιλο Επιχειρήσεων GEP, το Delphi Economic Forum (DEF), τη LiveMedia, τη HuffPost Greece και το Fortune Greece που επίσης θα αναμεταδίδουν ζωντανά την ημερίδα μέσα από την ιστοσελίδα του.
Η ημερίδα είναι ανοιχτή και όποιοι επιθυμούν, μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://www.livemedia.gr/corona20


«Μένουμε σπίτι και κρατάμε αποστάσεις. Προστατεύουμε την υγεία μας αλλά και των γύρω μας!»

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style