Το Πολυιατρείο Mediterraneo First Care

Το Πολυιατρείο Mediterraneo First Care ξεκίνησε συνεργασία με την Παιδίατρο – Παιδοενδοκρινολόγο-Διαβητολόγο κα Εβελίνα Πάνου.

Οι υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Παροχής Υγείας που θα προσφέρονται είναι οι εξής:

1) Παιδιατρικό Ιατρείο Το Παιδιατρικό Ιατρείο παρέχει το πλήρες φάσμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας Παιδιατρικής. Όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις (αιμοληψία κ.λ.π.) και εμβολιασμοί πραγματοποιούνται άμεσα από εξειδικευμένο προσωπικό. Σε συνεργασία με το Ιατρείο ΩΡΛ για παιδιά, την Παιδοδοντίατρο, το Ιατρείο Παιδικής & Εφηβικής Παχυσαρκίας, το Παιδο-ενδοκρινολογικό Ιατρείο, προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας για το παιδί.

2) Παιδο-ενδοκρινολογικό Ιατρείο & Παιδικού Διαβήτη Το Παιδοενδοκρινολογικό Ιατρείο του Mediterraneo First Care δέχεται κατόπιν ραντεβού και παρέχονται υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, αντιμετώπισης και παρακολούθησης αιδιών με ενδοκρινολογικά προβλήματα. Συνήθεις αιτίες προσέλευσης περιλαμβάνουν διαταραχές της σωματικής αύξησης (εξέλιξη του ύψους και του βάρους), διαταραχές της ενήβωσης (πρώιμη ήβη ή καθυστέρηση της), παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα. Επιπλέον, λειτουργεί ειδικό τμήμα για τα παιδιά και τους εφήβους με αυξημένο βάρος, καθώς και για ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη. Συνιστάται κάθε παιδί να εξετάζεται προληπτικά από παιδοενδοκρινολόγο για τον ενδελεχή έλεγχο της σωστής σωματικής αύξησης του.

Mediterthir 2

3) Ιατρείο Παιδικής & Εφηβικής Παχυσαρκίας Είναι γνωστή η συσχέτιση της παχυσαρκίας με το πλήρες Μεταβολικό Σύνδρομο, δηλαδή μία ομάδα μεταβολικών διαταραχών (αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, υπεργλυκαιμία, κεντρικού τύπου παχυσαρκία) που δρουν συνεργικά στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη καρδιαγγειακής νόσου και σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2. Το Ιατρείο Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας του Mediterraneo First Care προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για τους μικρούς ασθενείς και στοχεύει στην πρόληψη και αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Golf Event: H ONDECK χορηγός επικοινωνίας στο «Enterprise &…

Το «Enterprise & Marine» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 12 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style