Golf Event: H ONDECK χορηγός στο «Enterprise & Marine»

Το «Enterprise & Marine» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 12 Μαΐου.

Η διεξαγωγή του επερχόμενου αθλητικού φιλανθρωπικού γεγονότος «Enterprise & Marine» θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, προσφέροντας έτσι ένα πλαίσιο εγγύησης και αξιοπιστίας για την επιτυχή διεξαγωγή της.

Μία διοργάνωση της Golf Events 18, η οποία απευθύνετε σε όλους τους επιχειρηματικούς, βιομηχανικούς, κατασκευαστικούς και ναυτιλιακούς κλάδους, με στόχο τη δικτύωση, την κοινωνικοποίηση, την επικοινωνία και την προσφορά ενισχύοντας το έργο του «Μαζί για το Παιδί*».

Enterprise and Marine Golf 2

Περισσότερες από 55 εταιρείες έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και περισσότερα από 500 σημαντικά στελέχη της επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας της Ελλάδας θα παραστούν στο φιλανθρωπικό γκαλά.

Περισσότερες από 32 ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα λάβουν μέρος στο φετινό τουρνουά διεκδικώντας μια από τις πρώτες πέντε νικήτριες θέσεις στη γενική κατάταξη. Επιπλέον, θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία για τις επιδόσεις τους σε ειδικές κατηγορίες όπως Longest Drive, Closest to the Pin, Closest to the bottle, Closest to the jewel και Closest to the hotel.

Enterprise and Marine Golf 3

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής στον χώρο του υψηλής αισθητικής εστιατορίου «Manor House» στο Golf Prive της Γλυφάδας, με απεριόριστη θέα στο γήπεδο. Τα βραβεία των πέντε πρώτων νικήτριων ομάδων θα απονεμηθούν από τους εκπροσώπους των Diamond, Platinum, Gold, Silver και Bronze Χορηγών.

Θα διεξαχθεί δείπνο, απονομή βραβείων και τιμητικών πλακιδίων προς τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, ενώ θα διεξαχθεί επίσης η λοταρία της βραδιάς. Για πρώτη φορά, θα διανεμηθούν περισσότερα από 450 δώρα προς τους τυχερούς νικητές προσφέροντας έναν ακόμη λόγο για χαρά και ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

*Το «Μαζί για το Παιδί» εργάζεται από το 1996 για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.

Το έργο του «Μαζί για το Παιδί» επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και στην ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, στην στήριξη των σωματείων-μελών που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς και στην υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που λειτουργεί με τις αρχές της οικονομικής διαφάνειας. Στηρίζεται σε πόρους από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών, έσοδα από προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και από τη διοργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style