Το Grande Bretagne γιορτάζει στηρίζοντας τον οργανισμό "Πόρτα Ανοιχτή"

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια έβαλε τα καλά του και σας υποδέχεται να περάσετε τις μέρες των Χριστουγέννων στον υπέροχα στολισμένο χώρο του φροντίζοντας παράλληλα για την στήριξη του συλλόγου Πόρτα Ανοιχτή.

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα και με την συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής» η έναρξη της εορταστικής περιόδου. Εκεί βρέθηκαν και εθελοντές της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους. Πρωταγωνιστής της βραδιάς όπως κάθε χρόνο βέβαια το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ξενοδοχείου!

gb christmas 02

Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό και μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του Ξενοδοχείου. Η παρουσία των εθελοντών της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών δεν ήταν τυχαία στην γιορτή όμως, καθώς φέτος το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινά μια φιλανθρωπική ενέργεια σε συνεργασία με τα μέλη της οργάνωσης Πόρτα Ανοιχτή.

Από 1/12/2018 και για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για την στήριξη του έργου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, που απευθύνεται σε παιδιά, νέους και εφήβους με βαριά και σύνθετη αναπηρία.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style