Γευστικές Χριστουγεννιάτικες προτάσεις από τα Τυροκομεία Κωσταρέλου

Με ιστορία 80 ετών και παράδοση τριών γενεών το τυροκομείο Κωσταρέλου μπορεί να εγγυηθεί την γεύση αλλά και την ποιότητα των τυριών παραγωγής του.

Tέτοιας ποιότητας τυροκομικά προϊόντα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από κάθε γιορτινό τραπέζι είτε σαν κέρασμα αλλά είτε και σαν δώρο. Έχοντας όμως καθιερωθεί και ως σύγχρονο ελληνικό ντελικατέσεν, διαθέτει μεγάλη ποικιλία εκλεκτών πάντα προϊόντων. 

Στα τυροκομεία Κωσταρέλου μπορείτε να βρείτε το πιο ευωδιαστό βούτυρο: το αγνό, φρέσκο αιγοπρόβειο, κατσικίσιο και το λιωμένο κατσικίσιο βούτυρο γάλακτος Κωσταρέλου για τα γλυκά των γιορτών. Αξιοσημείωτη και η φέτα Κωσταρέλου, σε κάθε εκδοχή της, θα ξεχωρίσει στο γιορτινό τραπέζι. Μια από τις καλύτερες προτάσεις για να κακομάθετε τους καλεσμένους σας είναι η βαρελίσια 12μηνης ή 18μηνης ωρίμανσης με την πλούσια στιβαρή γεύση και αρωματική ένταση.

Kwstarelos2

Άλλες προτάσεις για να εκπλήξετε γαστρονομικά τους καλεσμένους σας είναι η ιδανική ως άλειμμα μαλακή φέτα αλλά και τα ξεχωριστά τυριά μαεστύρι (με πράσινο, μαύρο και ροζ πιπέρι ή με θρούμπι), η κατσικίσια γραβιέρα με τη βουτυράτη γεύση και το μεθυστικό κρασοτύρι (αιγοπρόβειο τυρί που ωριμάζει σε οινολάσπη). Αν πάλι, οι καλεσμένοι σας εκτιμούν ένα νόστιμο σαγανάκι, το σαχάνι και το μελίπαστο θα τους ενθουσιάσει. Το ξακουστό τσαλαφούτι από κατσικίσιο ή αιγοπρόβειο γάλα, ιδανικά για να συνοδεύσουν τις γιορτινές σας σαλάτες. Καταλληλότερο όλων για επιδόρπιο το παραδοσιακά φτιαγμένο σε πάνινες σακούλες στραγγιστό γιαούρτι.

Στα καταστήματα Κωσταρέλου μπορείτε να βρείτε επίσης κρασιά, πρωτότυπες σάλτσες, αλλαντικά, χειροποίητα ζυμαρικά, μαρμελάδες, ξηρούς καρπούς, μυρωδικά από επιλεγμένους παραγωγούς.  Από τα 7 καταστήματα σε Κολωνάκι, Βριλήσσια, Παλλήνη, Πόρτο Ράφτη και Μαρκόπουλο μπορείτε να προμηθευτείτε είτε έτοιμες καλαίσθητες συνθέσεις ή να δημιουργήσετε δικές σας για ένα δώρο που θα ταξιδέψει γευστικά τον αποδέκτη του.

ryzogalo

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style