Εκκίνηση στον 10ο επετειακό τελικό του Hellenic Match Racing Tour

10s epeteiakos telikos Hellenic Match Racing Tour

Στην πρώτη αγωνιστική ημέρα για τα 7 πληρώματα στον μεγάλο τελικό Hellenic Match Racing Tour 2023. Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος φόρεσε τα καλά του για να υποδεχτεί τις ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση αλλά και όσους αποφάσισαν να παραβρεθούν από την πρώτη μέρα για να θαυμάσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών.

Τα πληρώματα βρέθηκαν από νωρίς στο Μικρολίμανο προχωρώντας στους απαραίτητους ελέγχους στα σκάφη, πανιά και σχοινιά. Ακολούθησε το προκαθορισμένο Skippers’ briefing, και οι ομάδες ήταν πλέον έτοιμες για δράση. Οι καιρικές συνθήκες παρουσίσαν συχνές μεταβολές κατά όλη την διάρκεια της ημέρας – ώντας άλλοτε σύμμαχοι των ιστϊοπλόων, προσφέροντας τους ταχύτητα και άλλοτε προκαλώντας τους να βγάλουν ολη τους την τεχνική για να μπορέσουν να επικρατήσουν. Σε γενικές γραμμές, οι άνεμοι, που άλλαζαν συνέχεια κατεύθυνση, είχαν χαμηλή ένταση και επέτρεψαν την διεξαγωγή οκτώ συνολικά flights.

Hellenic Match Racing Tour ekkinisi 1

Από τις ομάδες που αγωνίστηκαν ξεχώρισαν – και πήραν σημαντικό προβάδισμα πριν την 2η αγωνιστική μέρα – o Βασίλης Γουριώτης και το πλήρωμα του, Archer, καθώς και ο Γιώργος Τσουλφάς και η παραδοσιακή πλέον δύναμη σε τελικούς HMRT, Wild Horse. Αμφότερες οι ομάδες σημείωσαν από 4 νίκες και βρίσκονται πλάι πλάι στην κορυφή…τουλάχιστον για απόψε! Από κοντά και η Tsoulfas Sailing Team του Θεόδωρου Τσουλφά που με 3 νίκες βρίσκεται μετά το πέρας της πρώτης μέρας στην τρίτη θέση και σε απόσταση αναπνοής.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style