Η Nespresso μεγάλος χορηγός του Hellenic Match Racing Tour

Nespresso Hellenic Match Racing Tour

H Nespresso και το Hellenic Match Racing Tour ανανεώνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους με φόντο τον μεγάλο τελικό του 2022! Μια κοινή πορεία που κρατά 8 χρόνια τώρα.

To HMRT επέστρεψε για 9η χρονιά εδραιώνοντας την θέση του ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά εγχώρια ιστιοπλοϊκά events. Με σημαντική προϊστορία και εμπειρία στις ελληνικές θάλασσες το Tour πλησιάζει στον τερματισμό του και όλα θα κριθούν στον μεγάλο τελικό της Αθήνας, 23 με 25 Σεπτεμβρίου.

Η Nespresso, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του καφέ παγκοσμίως δείχνει έμπρακτα για 8η συνεχόμενη χρονιά την στήριξη της και εμπιστοσύνη στην σημαντικότερη εγχώρια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση, το Hellas Match Racing Tour. Nespresso και HMRT ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξασφαλίσουν, για ακόμη μια φορά, έναν άκρως επιτυχημένο τελικό.

Η Nespresso θα βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων θα παραβρεθούν στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στις 25 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Hellenic Match Racing Tour, εξασφαλίζοντας μεγάλα δώρα, ως έπαθλα στους νικητές του αγώνα. Παράλληλα θα προσφέρουν στους καλεσμένους τους την ευκαιρία να γευτούν Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ Nespresso και coffee cocktails.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style