To Ράλλυ Αιγαίου γιορτάζει τα 60 του στην αρχόντισσα των Κυκλάδων

rally aigaiou giortazei ta 60 tou

Πρόταση Ξενοκώστα το επόμενο Ράλλυ Αιγαίου να ξεκινήσει από τη Σύρο και να καταλήξει στην Ελευσίνα.

Το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με μεγάλη ιστορία που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης) και χαρακτηρίζεται κι ως θαλάσσιος Μαραθώνιος, γιόρτασε χθες το βράδυ στη Σύρο τα 60 του χρόνια σε μια λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε η ONEX NEORION SYROS SHIPYARDS, επίσημος υποστηρικτής του Ράλλυ.

IMG 8033

\O Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ομίλου ΟΝΕΧ Πάνος Ξενοκώστας και ο Πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ - HORC Ιωάννης Μαραγκουδάκης

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο εστιατόριο «Αλλού Γυαλού» στο Κίνι, που διοργάνωσε ο όμιλος ΟNEX, έγινε η απονομή των επάθλων της 1ης ιστιοδρομίας, παρουσία των πληρωμάτων, του Προέδρου του ΠΟΙΑΘ, κ. Ιωάννη Μαραγκουδάκη, του Προέδρου & Δ/ντα Συμβούλου του ομίλου ONEX κ. Πάνου Ξενοκώστα, του ιδιοκτήτη της Olympic Marine και συνδιοργανωτή του AEGEAN 600 κ. Γιώργου Προκοπίου, εκπροσώπων του Πολεμικού Ναυτικού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, της ναυτιλιακής κοινότητας και δημοσιογράφων.

Ο Π. Ξενοκώστας βράβευσε το πρώτο σκάφος που αφίχθη στο λιμάνι της Ερμούπολης: το OPTIMUM S SAMOS STEAMSHIP, με Κυβερνήτες τους Περικλή Λιβά και Νίκο Λάζο, ενώ παράλληλα κατέθεσε πρόταση το 61ο Ράλλυ Αιγαίου να εκκινήσει από τη Σύρο και να καταλήξει στην Ελευσίνα, καθώς υπογράμμισε τη δέσμευση και την προσήλωση των δύο τοπικών κοινοτήτων (της Σύρου και της Ελευσίνας) και της ONEX στην υποστήριξη του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου.

IMG 8137

Το πλήρωμα του OPTIMUM S SAMOS STEAMSHIP και ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ομίλου ΟΝΕΧ Πάνος Ξενοκώστας

Να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της «Jotun Hellas» και της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, περιηγήθηκε στα Ναυπηγεία Νεωρίου στη Σύρο και στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις τους. Μετά το πέρας της περιήγησης, ο Γενικός Διευθυντής της «Jotun Hellas», κ. Νίκος Μαρκάκης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, κ. Δημήτρης Ζαρογιάννης, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο του ομίλου ONEX κ. Π. Ξενοκώστα για τη σημαντική συμβολή του στην διεξαγωγή του επετειακού 60ο Ράλλυ Αιγαίου.

Τέλος, ο όμιλος ONEX θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες προς το εστιατόριο «Αλλού Γυαλού», στο Κίνι της Σύρου, το οποίο φιλοξένησε και διοργάνωσε με χαρακτηριστική αρτιότητα και επιτυχία την εκδήλωση για τον εορτασμό της παρουσίας στο νησί μας του επετειακού 60ου Ράλλυ Αιγαίου.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style