CEO Clubs Greece: The Big Life Questions Through the Eyes of Four Generations

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023  στο Grand Hyatt Athens πραγματοποιείται το Forum της CEO Clubs Greece για τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής μέσα από τα μάτια τεσσάρων διαφορετικών γενεών που συνυπάρχουν στους χώρους εργασίας.

Baby Boomers, Generation X, Millenials και Generation Z είναι οι διαφορετικές γενιές που καλούνται να συνεργαστούν και να συνυπάρξουν σήμερα στους εργασιακούς χώρους.

Διαφορετικές γενιές, διαφορετική ιστορία, διαφορετικές κοσμοθεωρίες σχετικά με τη ζωή, τις αξίες, τις προσδοκίες, που βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των «συγκρούσεων» μεταξύ των γενεών. Κυρίως, διαφορετικοί άνθρωποί που μεγάλωσαν με διαφορετικές εικόνες και διαφορετικές επιρροές. Τα μέλη της ίδιας γενιάς, μοιράζονται κοινές εμπειρίες και κοινές μνήμες και καθώς έχουν μεγαλώσει και διαμορφωθεί στις ίδιες περίπου κοινωνικοπολιτικές συνθήκες, τείνουν να διαμορφώνουν κάποιες κοινές ανησυχίες και κοινές προοπτικές.

Το χάσμα γενεών είναι μια πραγματικότητα, ανέκαθεν υπήρχε. Σήμερα, ωστόσο, αντιμετωπίζουμε ένα γενεαλογικό BREAK που δεν έχει ξανασυμβεί και αφορά τα ίδια τα θεμέλια της ανθρώπινης ύπαρξης. Για τον λόγο αυτό κρίνεται όλο και πιο σημαντικό να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα που θα είναι πιο φιλόξενη και θα αφορά τα ταλαντούχα άτομα όλων των ηλικιών.

Το Forum της CEO Clubs Greece έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή εργαζόμενους από τέσσερις διαφορετικές γενιές και μέσα από μια σειρά διαλέξεων και συζητήσεων να δώσει την ευκαιρία να κατανοήσουμε πώς αλλάζει η στάση μας απέναντι στην εργασία, στην κοινωνία, στις σχέσεις μας αλλά και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό από γενιά σε γενιά και τι σημαίνει αυτό για το μέλλον των ατόμων και των διαφορετικών κοινοτήτων. Εργαζόμενοι όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να ακούσουν, να κατανοήσουν καλύτερα ο ένας τον άλλο και να βρουν τρόπους να γεφυρώσουν το χάσμα.

info
CEO Clubs Greece
FORUM: The Big Life Questions Through the Eyes of Four Generations
Ημερομηνία: Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, ώρες 15.00-20.30
Τόπος: Grand Hyatt Athens, Caryatids Ballroom (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, Αθήνα)

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style