Monaco Smart Yacht Rendezvous

Monaco Smart Yacht Rendezvous gr

Οι πρωταγωνιστές της καινοτομίας συναντούν τους επαγγελματίες του yachting.

 Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων Monaco Smart & Sustainable Marina Rendezvous (επόμενη έκδοση στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2023), η μονεγασκική εταιρεία M3 (Monaco Marina Management) που ειδικεύεται στη διαχείριση μαρίνων, παρουσιάζει το Yachting Monaco Smart Yacht Rendezvous, στο πλαίσιο της δέσμευσή της για την προώθηση βιώσιμων λύσεων στον κλάδο του Luxury Yaghting.

Το Monaco Smart Yacht Rendezvous διοργανώνεται κατά τη διάρκεια της Monaco Ocean Week (20-26 Μαρτίου) κι αποτελεί σημαντικό μέρος της πρωτοβουλίας Monaco, Capital of Advanced Yachting. H διοργάνωση είναι αφιερωμένη στους φορείς του κλάδου του Yachting (σκάφη άνω των 24 μέτρων) και στις καινοτόμες εταιρείες που επιθυμούν να δώσουν μια συλλογική απάντηση στα ζητήματα του κλίματος που αντιμετωπίζει ο πλανήτης

Το Monaco Smart Yacht Rendezvous διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ιδρύματος του πρίγκιπα Αλβέρτου ΙΙ του Μονακό, της Credit Suisse, της MB92 και την τεχνογνωσία της Blumorpho που ειδικεύεται στις καινοτομίες για την ανάπτυξη της βιώσιμης οικονομίας.

Webinars: Πρώτες συζητήσεις και επαφές
To Monaco Smart Yacht Rendezvous με στόχο την προώθηση γόνιμων ανταλλαγών προσφέρει στις καινοτόμες επιχειρήσεις, στις scaleups και στις startups, την ευκαιρία να συναντηθούν διαδικτυακά, να ανταλλάξουν απόψεις και να κατανοήσουν καλύτερα όλες τις πτυχές που αφορούν τον κύκλο ζωής ενός γιοτ, από την έρευνα και την ανάπτυξη έως τη χρήση, τη συντήρηση και την απόσυρσή του.

Black Pearl Tom Van Oossanen 1

Tom Van Oossanen

Στο δρόμο για τα Smart & Innovative Yacht Awards
Η πρώτη διοργάνωση του Monaco Smart Yacht Rendezvous με σεβασμό στην βιοποικιλότητα και με βασικό στόχο να προβάλλει τις καινοτόμες επιχειρήσεις και start-ups για τη βελτίωση των μεθόδων παραγωγής, συγκεντρώνει ένα σύνολο διαφορετικών φορέων, η συνεργασία των οποίων θα επιτρέψει την αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ναυπηγοί αρχιτέκτονες, πλοιοκτήτες, καπετάνιοι και ναυπηγεία θα συναντηθούν με επενδυτές, καινοτόμες επιχειρήσεις, startups και scaleups για να δράσουν συλλογικά. Όλοι οι επιλεγμένοι φορείς παρατίθενται σε έναν ηλεκτρονικό κατάλογο E-Catalogue που παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις εφαρμόσιμες στα σκάφη αναψυχής.

Η όλη διαδικασία αποσκοπεί στην επιβράβευση με το Smart Innovative Yacht Award της πιο «έξυπνης» και οικολογικά υπεύθυνης λύσης. Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, σε τρεις κατηγορίες: startups, scaleups και καινοτόμες εταιρείες.

Παράλληλα με τις διάφορες εκδηλώσεις δικτύωσης, θα δημιουργηθεί κι ένας εκθεσιακός χώρος, όπου επαγγελματίες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των εκπροσώπων των ναυπηγείων, των αρχιτεκτόνων και των σχεδιαστών, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εταιρείες που προσφέρουν καινοτομίες εφαρμόσιμες στους διάφορους τομείς της βιομηχανίας σκαφών αναψυχής.

Η διαδικασία συμμετοχής στα Smart & Innovative Yacht Awards:
-Από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου: Μια διεθνής κριτική επιτροπή αποτελούμενη από βιομήχανους, επαγγελματίες του Yachting και επενδυτές θα πραγματοποιήσει ατομικές συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες στις 3 κατηγορίες.
- Από τις 14 Μαρτίου, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους νικητές των Smart Innovative Yacht Awards, οι οποίοι θα παρουσιαστούν στις 24 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της απονομής
- 23 και 24 Μαρτίου: Οι δυο μέρες του Monaco Smart Yacht Rendezvous, με networking sessions, workshops και παρουσιάσεις στον εκθεσιακό χώρο.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style