Η Yamaha χορηγεί την εκδήλωση RAFNAR MOUNTAIN LEGENDS

Yamaha RAFNAR MOUNTAIN LEGENDS

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στο Λιβάδι Αράχωβας, η RAFNAR Hellas με τη Yamaha δημιουργούν έναν ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

Θρύλος (Λατινικά: legenda) είναι μια αφήγηση από ανθρώπινες ενέργειες που συχνά έχουν παραποιηθεί από τη λαϊκή φαντασία. Η λέξη αρχικά σήμαινε τον θόρυβο πολλών φωνών, ομιλιών και στη συνέχεια το γεγονός για το οποίο μιλούν όλοι.

RAFNAR MOUNTAIN LEGENDS 1

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στο Λιβάδι Αράχωβας, η RAFNAR Hellas με τη Yamaha δημιουργούν έναν ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ... και έχει τη μορφή μιας γιορτής, σχεδόν παγανιστικής —μέσα στις Απόκριες— που θα συζητηθεί και θα ακουστεί σαν κάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, σε όσους δεν θα είναι εκεί να τη ζήσουν!

RAFNAR MOUNTAIN LEGENDS 2

Πώς θα το καταφέρουν; Μα, κάνοντας κάτι το ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ... Όπως, το να ανεβάσουν στο βουνό του Παρνασσού (στον υπαίθριο χώρο του Coffee Bar Restaurant PARAMOUNT), ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ της θάλασσας και του δρόμου! Σκάφη της RAFNAR και εξωλέμβιες μηχανές και οχήματα εκτός δρόμου της Υamaha —μυθικές μορφές και θηρία του σήμερα— εκεί που ορισμένα δεν θα περίμενες να τα συναντήσεις! Μαζί με άλλους σημερινούς θρύλους, θα υποδέχθούν παλιούς και νέους φίλους, σε μια φιλόξενη γιορτή, μέσα στην άγρια ομορφιά των ελληνικών βουνών!

Στην υπαίθρια γιορτή RAFNAR MOUNTAIN LEGENDS 2022 ΕmPowered by Yamaha, οι καλεσμένοι θα περιηγηθούν ανάμεσα σε ένα εντυπωσιακό σκάφος RAFNAR 1200DC Double Cabin, με ένα ζεύγος από πανίσχυρες εξωλέμβιες μηχανές Υamaha XTO 425hp V8, τα τετράτροχα, διθέσια οχήματα παντός εδάφους Yamaha Wolverine RMAX 1000 και YXZ1000R, καθώς και μια ειδική έκδοση της εμβληματικής Αdventure μοτοσυκλέτας της Yamaha, Ténéré 700, ενώ Mobility Partner της διοργάνωσης θα είναι η SIXT, συνεισφέροντας στο αναπάντεχο μέσω του θρυλικού «μονομάχου» Gladiator της Jeep.

RAFNAR MOUNTAIN LEGENDS 3

Από νωρίς από το πρωί, θα μπορούν να απολαύσουν φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ από την KUDU COFFEE και να επισκεφθούν τα περίπτερα των SMITH OPTICS και NAVI OCEANDIS που υποστηρίζουν το event. Καθώς η μέρα θα φεύγει, η DJ Maggie Charalampidou θα ανέβει στα decks για ένα ξεχωριστό street party με την BACARDI και λαχταριστά BBQ treats. Τη βραδιά θα ζεστάνει η PENNIE με απαλές κουβέρτες οικολογικής γούνας.

MOUNTAIN LEGENDS: Expect The Unexpected!

  RAFNAR MOUNTAIN LEGENDS 4


ondeck

Καθώς η μέρα θα φεύγει, η DJ Maggie Charalampidou (@djmaggiex) θα ανέβει στα decks για ένα ξεχωριστό street party με την BACARDI και λαχταριστά BBQ treats. Τη βραδιά θα ζεστάνει η PENNIE με σκούφους και απαλές κουβέρτες οικολογικής γούνας.
Χορηγός επικοινωνίας Skipper ONDECK.

*FUN FACT: Τη δεκαετία του ‘60, είχε όντως εμφανιστεί πλοίο στα βουνά της περιοχής! Στο τοπικό καρναβάλι της Αμφίκλειας, είχε παρελάσει άρμα που παρίστανε τη θαλαμηγό του Ωνάση, “Χριστίνα” 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Ανακαλύψτε τα νέα ρολόγια Tudor για το 2…

H Tudor παρουσιάζει τα νέα της ρολόγια για την φετινή...

Style

>