Η Yamaha υποστηρίζει την ομάδα Παπουτσόγλου - Ορφανός στα 470

O κλάδος Λιανικής & Marine της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ανακοίνωσε μια νέα χορηγική συνεργασία στο χώρο της αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας με το φιλόδοξο δίδυμο Γιάννη Ορφανού και Βασίλη Παπουτσόγλου.

Τα ποιοτικά προϊόντα της ΥΑΜΑΗΑ στο χώρο της θάλασσας και το ανερχόμενο e-shop www.motodirect.gr που διαθέτει τα πάντα για τον δικυκλιστή θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες προβολής τόσο στο σκάφος όσο και σε στοχευμένες δραστηριότητες των δύο αθλητών.

Οι αθλητές αγωνίζονται στην κατηγορία 470, έχουν στο ενεργητικό τους σημαντικές επιτυχίες και ανήκουν στο δυναμικό του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Πειραιά. Διακρίνονται για την μαχητικότητα, τον ενθουσιασμό, την ομαδικότητα, τo πάθος τους για νίκες και φυσικά το ήθος τους, ιδιότητες που συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της εταιρίας μας και αποτέλεσαν τον κύριο λόγο για αυτή τη χορηγία.

yam orfanos 2

Ο Διευθυντής του κλάδου Λιανικής & Marine κ. Γιώργος Λειβαδίτης δήλωσε: «Τα παιδιά αυτά αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς νέους. Αισθάνομαι υπερήφανος όταν στηρίζουμε τέτοιους αθλητές και ανθρώπους που θέτουν υψηλούς στόχους και τους υπηρετούν με άοκνη προσπάθεια και ομαδικό πνεύμα. Είμαι σίγουρος πως πλείστες από τις αξίες των brands που διαχειριζόμαστε καθρεπτίζονται σε τέτοιες προσπάθειες ευγενούς άμιλλας. Καλή επιτυχία στο Βασίλη και το Γιάννη που κυνηγούν τα όνειρά τους.»

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Η D-Marin υποστηρίζει τις δεσμεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης για…

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Διάσκεψης “Our Ocean Conference 2024”, η D-Marin επισφράγισε τη δέσμευσή...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style