HMRT 2022: Πρώτος σταθμός, Βόλος

HMRT 2022 Volos Icarus

To HMRT επιστρέφει για 9η χρονιά εδραιώνοντας την θέση του ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά εγχώρια ιστιοπλοϊκά events.

Με σημαντική προϊστορία και εμπειρία στις ελληνικές θάλασσες το Tour υπόσχεται να προσφέρει υψηλό θέαμα και ανταγωνιστικές μονομαχίες στους απανταχού λάτρεις του αθλήματος.

Και την φετινή χρονιά κάποιοι από τους σημαντικότερους Έλληνες ιστιοπλόους, με μακρά εμπειρία σε μεγάλους διεθνείς αγώνες, στήνονται στην γραμμή εκκίνησης έτοιμοι να δώσουν σκληρές μάχες με στόχο την τελική επικράτηση.

Πρώτη στάση του φετινού HMRT ο Βόλος, και το IOLCOS MATCH RACE, το οποίο ολοκληρώθηκε χτες, Κυριακή 6 Μαρτίου, με το πλήρωμα Na.Sa Sailing Τeam του Γιώργου Μαρίνου να φτάνει στην τελική επικράτηση, που εξασφάλισε το χρυσό εισιτήριο για τη φάση του tour που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 23 με 25 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας ήταν πραγματικά συναρπαστικός, αμφίρροπος γεμάτος σκληρές μονομαχίες. Η ομάδα LUCAS Sailing Team του Γιώργου Παναγιωτίδη που προηγούταν πριν την τελευταία αγωνιστική μέρα, ηττήθηκε τελικά με 2-1 και τερμάτισε στην 2η θέση. Στο μικρό τελικό είχαμε και άλλη ανατροπή. Με την ένταση του ανέμου σε ιδανικά επίπεδα, η ομάδα MAXIMA του Βασίλη Κανατούλα, κατέκτησε την 3η θέση με αντίπαλο την ομάδα Glaronia του Αρίστου Χατζησταματίου.

Άψογη φιλοξενία και εξαιρετική διοργάνωση από τον Ναυτικό Όμιλο Βόλου & Αργοναύτες, που φρόντισαν για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του αγώνα.

Επόμενη στάση για το φετινό HMRT, το Μικρολίμανο και ο ΠΟΙΑΘ, 12 και 13 Μαρτίου.

Icarus HMRT

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style