Η Βραδιά των Πρώτων

Tο άθλημα της Ιστιοπλοΐας εδώ και 60 χρόνια έχει προσφέρει στην πατρίδα μας εκατοντάδες Ολυμπιακά, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά μετάλλια και έχει τους περισσότερους Ολυμπιονίκες.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, θέλοντας να τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις και με ισχνά οικονομικά μέσα, αλλά και τους νέους ιστιοπλόους – αγόρια και κορίτσια – που σάρωσαν τα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά μετάλλια το 2019, θέσπισε πριν από τέσσερα χρόνια την τιμητική εκδήλωση με τίτλο «Η Βραδιά των Πρώτων».

nightfirst 2

Η Βραδιά των Πρώτων είναι πλέον θεσμός, μια μεγάλη γιορτή με την ιστιοπλοϊκή οικογένεια παρούσα. Από την πρώτη κιόλας χρονιά, παρουσιάστρια της Βραδιάς είναι η καταξιωμένη δημοσιογράφος Βίκυ Χατζή και η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Κάθε χρονιά στη γιορτή μας υπάρχει ένα μυστικό concept, μια μυστική βράβευση, η οποία είναι η έκπληξη της Βραδιάς.

Εκτός από τις βραβεύσεις των Παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών διακρίσεων, επιβραβεύουμε και τις προσπάθειες των Ομίλων μας που είναι τα κύτταρα της Ομοσπονδίας μας, αλλά και τους προπονητές του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών Ιστιοπλοΐας.

Φέτος, η Βραδιά των Πρώτων θα φιλοξενηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 16 Μαρτίου 2020.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style