Διεθνής αναγνώριση για το «6ο Τρόπαιο Ν. Σαρικαβάζη»

Διεθνής αναγνώριση για το «6o Κύπελλο Optimist-Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη».

Μετά από 5 διοργανώσεις που στέφθηκαν με επιτυχία σε στεριά και θάλασσα, η διεθνής ομοσπονδία της κλάσης Optimist (IODA), πιστοποίησε και συμπεριέλαβε στο καλεντάρι του 2020 το «6o Κύπελλο Optimist-τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη» που θα φιλοξενηθεί 14-16 Φεβρουαρίου στο Φαληρικό όρμο.

Πρόκειται για αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν για τον συγκεκριμένο αγώνα από το 2015 οι διοικούντες τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να αναδείξουν τους νέους Ολυμπιονίκες στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

NSarikavazis 2

«Για τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου η αναγνώριση της διοργάνωσης από την διεθνή ομοσπονδία της κλάσης αποτελεί δικαίωση των κόπων όλων μας. Από την πρώτη μέρα πιστέψαμε σε αυτή τη διοργάνωση και ο πρώτος στόχος, που ήταν να μπει στο διεθνές καλεντάρι, επετεύχθη» σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου Τάκης Σαρικαβάζης και ολοκλήρωσε: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε η δουλειά μας συνεχίζεται με τον πήχη των απαιτήσεων να ανεβαίνει. Η διοργάνωση γίνεται θεσμός και είμαστε βέβαιοι ότι όσα παιδιά από όλο τον κόσμο ηλικίας 7-15 ετών λάβουν μέρος στο «6o Κύπελλο Optimist-Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη» θα πλεύσουν με ασφάλεια και θα χαρούν την ιστιοπλοΐα στα φιλόξενα νερά του Φαλήρου».

NSarikavazis 2

To «6o Κύπελλο Optimist-Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη» ήδη ετοιμάζεται για να πλεύσει στο Φάληρο στα μέσα Φεβρουαρίου του 2020. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις στους νέους ιστιοπλόους από όλο τον κόσμο με Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας αλλά και γνωστούς πρωταγωνιστές άλλων αθλημάτων να βρίσκονται κοντά τους καθημερινά.

Τη διοργάνωση αναμένεται να στηρίξουν για μια ακόμη χρονιά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Regatta Brindisi 37th corfu 11-13 iouniou

37η Regatta Brindisi: Corfu 11-13 Ιουνίου

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών συνδιοργανώνει με τον ιταλικό όμιλο Circolo...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

archipelago aeifora agkyrovolia

Αρχιπέλαγος: Πρόταση για τα αειφόρα αγκυ…

Αειφόρα αγκυροβόλια: Έμπρακτη λύση για την ανάσχεση της καταστροφής των...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

IWC Schaffhausen parousiazei to Mark XX

IWC Schaffhausen: Παρουσιάζει Το Mark XX…

H IWC Schaffhausen γιορτάζει 75 χρόνια της θρυλικής σειράς ρολογιών...

Style