Διεθνής αναγνώριση για το «6ο Τρόπαιο Ν. Σαρικαβάζη»

Διεθνής αναγνώριση για το «6o Κύπελλο Optimist-Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη».

Μετά από 5 διοργανώσεις που στέφθηκαν με επιτυχία σε στεριά και θάλασσα, η διεθνής ομοσπονδία της κλάσης Optimist (IODA), πιστοποίησε και συμπεριέλαβε στο καλεντάρι του 2020 το «6o Κύπελλο Optimist-τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη» που θα φιλοξενηθεί 14-16 Φεβρουαρίου στο Φαληρικό όρμο.

Πρόκειται για αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν για τον συγκεκριμένο αγώνα από το 2015 οι διοικούντες τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να αναδείξουν τους νέους Ολυμπιονίκες στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

NSarikavazis 2

«Για τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου η αναγνώριση της διοργάνωσης από την διεθνή ομοσπονδία της κλάσης αποτελεί δικαίωση των κόπων όλων μας. Από την πρώτη μέρα πιστέψαμε σε αυτή τη διοργάνωση και ο πρώτος στόχος, που ήταν να μπει στο διεθνές καλεντάρι, επετεύχθη» σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου Τάκης Σαρικαβάζης και ολοκλήρωσε: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε η δουλειά μας συνεχίζεται με τον πήχη των απαιτήσεων να ανεβαίνει. Η διοργάνωση γίνεται θεσμός και είμαστε βέβαιοι ότι όσα παιδιά από όλο τον κόσμο ηλικίας 7-15 ετών λάβουν μέρος στο «6o Κύπελλο Optimist-Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη» θα πλεύσουν με ασφάλεια και θα χαρούν την ιστιοπλοΐα στα φιλόξενα νερά του Φαλήρου».

NSarikavazis 2

To «6o Κύπελλο Optimist-Τρόπαιο Νίκου Σαρικαβάζη» ήδη ετοιμάζεται για να πλεύσει στο Φάληρο στα μέσα Φεβρουαρίου του 2020. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις στους νέους ιστιοπλόους από όλο τον κόσμο με Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας αλλά και γνωστούς πρωταγωνιστές άλλων αθλημάτων να βρίσκονται κοντά τους καθημερινά.

Τη διοργάνωση αναμένεται να στηρίξουν για μια ακόμη χρονιά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Τα Ποσειδώνια 2024 έριξαν αυλαία με ρεκόρ συμμετοχών και…

2.038 εκθέτες από 81 χώρες έδωσαν το «παρών» στα μεγαλύτερα Ποσειδώνια που διοργανώθηκαν ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style