Περιφερειακό Πρωτάθλημα ORC Club 2015

korfos2

Τον περιφερειακό πρωταθλητή της χρονιάς 2015 για σκάφη ORC club θα αναδείξει ο φετινός αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ 2015» που διοργανώνει ο ΝΟΤΚ από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΙΟ.

Παράλληλα και με την ίδια διαδρομή διοργανώνεται και ο 32ος Διεθνής ιστιοπλοικός αγώνας για σκάφη IRC,ORCi και ORC club non spinnaker. Ο «ΚΟΡΦΟΣ 2015» τελείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ με την συνδιοργάνωση του Δήμου Κορινθίων. Δεκάδες ιστιοπλοϊκά σκάφη με τα πληρώματά τους θα αρμενίσουν με τα χρώματα των πανιών τους τη θάλασσα του Σαρωνικού ενώ στον μαγευτικό παραθαλάσσιο οικισμό του Κόρφου Κορινθίας οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα και την παραδοσιακή φιλοξενία της περιοχής.

Ο αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ» αποτελεί παραδοσιακό θεσμό του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας καθώς πραγματοποιείται επί 32 συνεχή χρόνια.
Φέτος αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς παράλληλα θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής χρονιάς για τα ORC club και η συμμετοχή προβλέπεται να είναι μεγάλη.

korfos1

Οι ιστιοπλόοι θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στο υπέροχο γαλάζιο του Σαρωνικού ενώ παράλληλα οι εκδηλώσεις και τα happening που προγραμματίζει ο Ν.Ο.Τ.Κ σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων και την Τοπική Κοινότητα Κόρφου θα είναι μοναδικές.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style