To Hellenic Match Racing Tour 2015 στον Ν.Ο.Βουλιαγμένης

nob1

Μετά την περιπλάνησή του στα παράλια της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα τον κόλπο της Κασσάνδρας, αλλά και τη στάση στη γραφική Παροικιά της Πάρου, το Hellenic Match Racing Tour 2015, είναι έτοιμο να πιάσει λιμάνι στη Βουλιαγμένη

Ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης, θα αποτελέσει τον 3ο και πλέον σημαντικό σταθμό της φετινής διοργάνωσης, καθώς όλα τα πληρώματα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα ενόψει του τελικού στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στο Μικρολίμανο 3 με 4 Οκτωβρίου.

Με δεδομένο ότι οι διαφορές ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες είναι μικρές και δεν ξεπερνούν τον ένα βαθμό, γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να κερδίσουν θέσεις στη συνολική κατάταξη. Στην προσπάθειά τους αυτή οι ιστιοπλόοι αναμένεται να χαρίσουν μοναδικό θέαμα και έντονες στιγμές δράσης με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τις “ναυμαχίες” από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

H ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας του Αλέξανδορυ Ταγαρόπουλου προηγείται στην γενική βαθμολογία με 8 βαθμούς και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή. Απο κοντά ακολουθούν η “SOLGAR Ursa Minor” του Ιάσονα Σπανομανώλη (2η με 7 βαθμούς) και η περυσινή νικήτρια ομάδα “Nespresso VMG Team” με σκίπερ τον Παναγιώτη Μάντη (3η με 6 βαθμούς).

Το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Βουλιαγμένης αναμένεται να αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο των αθλητών στην προσπάθειά τους για πρόκριση στην τελική φάση, ενώ οι ιδανικές εγκαταστάσεις του ΝΟΒ, θα αποτελέσουν δέλεαρ για τους λάτρεις του αθλήματος που θα έρθουν να παρακολουθήσουν απο κοντά την αφρόκρεμα της ελληνικής ιστιοπλοϊας να μάχεται για να εξασφαλίσει μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style